Kogo widziałem / widziałam
DonAntonio widziany dzis o godz 20.00 na ulicy włókniarzy w kierunku Zgierza.. Na pasie do skretu w lewo chyba jechał do tesco 

Nie ważne gdzie jesteś, ważne kim jesteś. Nie ważne gdzie jesteś, ważne czym tam dojedziesz..
donmarkos1 napisał(a):tyle tylko, że widziałem tą mazdę jadącą w kierunku Torunia. no i dlatego sądzę, że był to on ponieważ też xedos 9 zielony tablice NDZ i on pierwszy mi pomachał
Ja też widziałem tego Xeda
f*ck
A ja pozdrawiam niebieską szóstkę kombi, widzianą koło 11 na trasie gdańskiej
obtrąbliliśmy się nazwzajem
Niebieskie podkładki i takie fajne numery 5000 cośtam
Jechaliśmy na spot do Płocka 
Jedni zbierają porcelanowe figurki – a inni wydają na paliwo.
- Od: 24 maja 2009, 13:16
- Auto: Audi S3 8L 224 PS
philios napisał(a):A ja pozdrawiam niebieską szóstkę kombi, widzianą koło 11 na trasie gdańskiejobtrąbliliśmy się nazwzajem
Niebieskie podkładki i takie fajne numery 5000 cośtam
Jechaliśmy na spot do Płocka
A pozdrawiam miałem włączony hamulec bo jechałemz żoną i dzieciakiem
- Od: 16 sty 2008, 22:17
- Auto: M6 MZR-CD 143 DPF
Pozdrawiam wszystkie madzie madzie mijane na trasie Warszawa – Plock w godzinach 11.00 – 12.30 oraz powrotnej Plock – Warszawa w godzinach 19.00 – 20.30 
Jechalismy na trzy klubowe magdziory
Jechalismy na trzy klubowe magdziory
-
Szalotka
Pozdrowienia dla kierownika czarnej Szóstki spotkanego wczoraj (niedziela, 18 kwietnia) w Ojcowie, przy Kaplicy Na Wodzie, ok. godz. 18.45 (po Mszy Św.).
Może to był Basilius?
Nie miałem czasu się przyglądnąć...
Może to był Basilius?
Mój warsztat: MazVagTech. Jak będę chciał jechać do ASO, to niech mnie ktoś porządnie stuknie w głowę...

Jeżeli mnie wzrok nie mylił to widziałam wczoraj po 15-stej grantową 626 WWL na niebieskich podkładkach klubowych, która stała pod kościołem w Sulejówku
Pozdrawiam 
PS. czy ktoś mi wyjaśni fenomen sulejowiaków jeżdżących na wołomińskich blachach?
PS. czy ktoś mi wyjaśni fenomen sulejowiaków jeżdżących na wołomińskich blachach?

Ostatnio edytowano 19 kwi 2010, 11:53 przez Marzena, łącznie edytowano 1 raz

Pozdrawiam kierownika granatowej 626 WF ...... co prawda bez klubowych ramek ale sternik machnął ręką
Skręcała z ul. Stockiej w ul. Majdańską ok. godziny 11.30 
-
Szalotka
Nor widzialem Cie dzis na Dabrowskiego na wiadukcie miedzy 15 a 16 . Ty chyba mnie nie poznales bo bylem we wdzianku orange z odblaskami
pozdro 
Sprzedam czesci MX-3 1.8 V6 i 1.6 B6 alu 16 cali AZEV 4x100 rozstaw. Ewentualnie zamienie alu na skrzynie z zamachem od silnika z seri B3 323bg,323c itd.[ FOTKA FELG ] http://img266.imageshack.us/img266/598/mazdamx3felgiazev16.jpg
- Od: 27 sty 2009, 22:25
- Auto: MX-3 B6 93r ,(sprzedany i smiga w teraz w Siematyczach FSO POLONEZ 92r 1.6 GLE LPG ) wzamian Mercedes Benz (W201)190D 2.0D 87r oraz kolejny japonczyk Kawasaki KX 125 2T 96r
Marzena napisał(a):Jeżeli mnie wzrok nie mylił to widziałam wczoraj po 15-stej grantową 626 WWL na niebieskich podkładkach klubowych, która stała pod kościołem w SulejówkuPozdrawiam
Marzena czy to na pewno była 626 czy moze moja 323?
Byłam pod kościołem wczoraj po 15,00
Pozdrawiam
pozdrawiam
eFkaa :–)
eFkaa :–)
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 323 ba widzianej dziś na Prymasa Tysiąclecia ok 5:15, oraz dla właściciela M6 parkującej w niedzielę na Baonu Zośka przy Garbińskiego, blachy chyba WKZ.... Obie na niebieskich podkładkach
- Od: 29 cze 2008, 22:55
- Auto: 323f '97 Z5 1,5l + LPG
Mev napisał(a):donmarkos1 napisał(a):tyle tylko, że widziałem tą mazdę jadącą w kierunku Torunia. no i dlatego sądzę, że był to on ponieważ też xedos 9 zielony tablice NDZ i on pierwszy mi pomachał
Ja też widziałem tego XedaPrzejazd kolejowy na drodze z Piły w stronę Bydgoszczy. Jechał pociąg, Xed stał, później się mijaliśmy, pomachałem, ale zostałem zignorowany
Pewnie przez moje auto (granatowe BMW e39)
Dobry wieczór Panowie.Przepraszam,że osobiście tak późno odpisuję ale czas mi nie pozwala posiedzieć przed kompem. Oczywiście pozdrawiam wszystkich Was których widziałem i niezauważyłem tak jak Mev-a w Pile ale zrozumcie moje zakręcenie,ja rozglądam się za Madziami i dlatego tak wyszło i przepraszam za to. Pozdrawiam imiennie Donmarkos1 widzianego w Kowalewie Pom. Bruce-a widzianego w Bartniczce i Mev-a którego niezauważyłem w Pile przy przejeździe.Do zobaczenia na trasie :–)
- Od: 16 sie 2006, 19:57
- Auto: Peugeot 406 Break
gromaciek napisał(a):Pozdrawiam kierownika granatowej 626 WF ...... co prawda bez klubowych ramek ale sternik machnął rękąSkręcała z ul. Stockiej w ul. Majdańską ok. godziny 11.30
Również pozdrawiam.
Co prawda ramek klubowych nie ma ale naklejka mazdaspeed jest – w tym miejscu.

Do następnego zobaczenia.
„Zegar tyka. Wszystkich.”