Tutaj się witamy
Witam wszystkich
Zastanawiam się nad kupnem Mazdy 6 kombi z silnikiem diesel rocznik 2002-2007, podpowiedzcie co sprawdzic,co pytac,o co czym sie kierowac itp.
z góry dziekuje i pozdrawiam
tutaj podaje linka do mazdy ktora ogladalem i podoba mi sie,wypowiedzcie sie o niej.
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11548326
Zastanawiam się nad kupnem Mazdy 6 kombi z silnikiem diesel rocznik 2002-2007, podpowiedzcie co sprawdzic,co pytac,o co czym sie kierowac itp.
z góry dziekuje i pozdrawiam
tutaj podaje linka do mazdy ktora ogladalem i podoba mi sie,wypowiedzcie sie o niej.

-
patrykewe911
Witam Wszystkich forumowiczów. Nazywama się Adam. Od miesiąca jestem właścicielem zielonej MPV 00. Mam nadzieję, ze dzięki Wam jej eksploatacja będzie łatwiejsza. Pozdrawam
-
ahar
Cześć mam na imie Mariusz jeżdżę 323f BJ 2002 1.6 już od 4 lat, cieszę się mogę być jednym z członków "mazdziej" społecznośći i brać udział w rozwijaniu fajnej stronki. Pozdrawiam
- Od: 18 mar 2010, 15:53
- Auto: Mazda323F 1.6 2002,
Suzuki Swift 1.3 GS 1993
Witam wszystkich już się witałem ale jeszcze tutaj nie miałem przyjemności
także nadrabiam zaległości i szerokości życze dla wszystkich 

P O Z D R A W I A M
- Od: 2 mar 2010, 18:00
- Auto: 2x MX3 1.6 16V 98r. Było sobie życie;)
VW Passat B6 2.0 TDI CR 4MOTION DSG
VW Golf 4 1.9 TDI 150KM
witam wszystkich własnie stałem się posiadaczem Mazdy 323f z 2002 roku myśle że to był dobry wybór pozdrawiam wszystkich
-
janusz761
Witam, na forum jestem od wczoraj a posiadacze Mazdy 3 2.3 US od zeszłego roku od dnia kiedy urodził mi się syn a teść w zamian podstawił auto :–)
Pozdr
Pozdr
-
swietlik
Cześć Wszystkim Mazdowiczom :–)
Od stycznia jestem posiadaczką mazdy 323 sedan :–) Mam na imię Ewelina i jestem z Warmii i Mazur :–)
/andariel – do przywitania się jest odpowiedni wątek, na przyszłość proszę o uważne czytanie regulaminu i wątków.
Od stycznia jestem posiadaczką mazdy 323 sedan :–) Mam na imię Ewelina i jestem z Warmii i Mazur :–)
/andariel – do przywitania się jest odpowiedni wątek, na przyszłość proszę o uważne czytanie regulaminu i wątków.
-
ewelinka23
Witam serdecznie wszystkich.
Jestem nowym klubowiczem ponieważ mam zamiar przesiąść się z Peugeota 806 na Mazdę MPV.
Myślę że będzie to dobry wybór marki samochodu.
Dlatego postanowiłem zapisać się do klubu MazdaSpeed.
pozdrawiam zkisiu
Jestem nowym klubowiczem ponieważ mam zamiar przesiąść się z Peugeota 806 na Mazdę MPV.
Myślę że będzie to dobry wybór marki samochodu.
Dlatego postanowiłem zapisać się do klubu MazdaSpeed.
pozdrawiam zkisiu
-
zkisiu
witam nazywam sie Kuba miło być wsrod was wszystkich dotarłem do waszego klubu przypadkiem gdyż szukałem miłośników mazdy a okazało sie ze mój dobry kolega z wami jeździ wiec tak dotarłem i pozdrawiam wraz z moja mazda 626 
gg 1583761 kto chce pogadac to pisac
- Od: 21 mar 2010, 22:16
Witam wszystkich forumowiczów
Mam na imię Mariusz, mieszkam na Podlasiu w okolicach Czarnej Białostockiej i od zawsze jestem fanem samochodów Mazda
Mam nadzieje że pobyt na tym forum będzie miły i przyjemny
Pozdrawiam ;]
Mam na imię Mariusz, mieszkam na Podlasiu w okolicach Czarnej Białostockiej i od zawsze jestem fanem samochodów Mazda
Mam nadzieje że pobyt na tym forum będzie miły i przyjemny
Pozdrawiam ;]
-
_NoViK_
pride26 napisał(a):Witam serdecznie wszystkie Mazdowiczki i Mazdowiczów !
Czesc Mazdowiczu lub Mazdowiczko
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
chciałbym powita wszystkich użytkowników forum, niedawno zostałem szczęsliwym posiadaczem Mazdy Tribute
pozdrawiam
pozdrawiam
-
yagood