Tutaj się witamy
Witam
Mazde 323f '97 Z5 zakupiłem kilka mc temu, od dziecka chciałem ją juz mieć aż w końcu nadażyła się okazja i możliwości. Biedna jest po przejściach ale to już tylko kwestia czasu żeby ja doprowadzić do porządku.
Proszę o kontakt z grupą Śląsk chciałem zjawić się poraz pierwszy na najbliższym spocie w Sosnowcu
Mazde 323f '97 Z5 zakupiłem kilka mc temu, od dziecka chciałem ją juz mieć aż w końcu nadażyła się okazja i możliwości. Biedna jest po przejściach ale to już tylko kwestia czasu żeby ja doprowadzić do porządku.
Proszę o kontakt z grupą Śląsk chciałem zjawić się poraz pierwszy na najbliższym spocie w Sosnowcu
Z5 323F '97
Mazda 6 Sport Kombi 2.3
Mazda 6 Sport Kombi 2.3
- Od: 3 lut 2009, 12:47
- Auto: Z5 '97
Mazda 6 Sport Kombi 2.3 (lpg)
Witam.
Jestem Michał i mieszkam w Toruniu. Póki co jestem na etapie poszukiwania Mazdy 323f BA.
Pozdrawiam
Jestem Michał i mieszkam w Toruniu. Póki co jestem na etapie poszukiwania Mazdy 323f BA.
Pozdrawiam
czesc wszystkim. Mam na imię Daniel. Niedawno zakupiłem Mazdę. O forum dowiedzialem się od Googla;) szukając informacji o mazdach przed zakupem swojej..i znalazłem, będę pewnie częstym bywalcem bo mam przy niej trochę pracy. Pozdro z LB.
biała jest piekna i zawsze... brudna
- Od: 1 wrz 2009, 11:41
- Auto: kiedyś mazda 626 GD, 2,0, 12V teraz Mazda 323 F 1,8, 16V DOHC 128kM
Wypadałoby się przywitać, co niniejszym czynie
Swoją Mazdeczkę zakupiłem kilka dni temu po uprzednim długim wertowaniu owego forum – dużo się naczytałem i wiele dowiedziałem – dzięki!.
Samochodzik to 323F, 2000 roczek, 2.0 TD. Na Mazdę przesiadłem się z Astry 92 rok, która ciągle jest do kupienia
a 323 właśnie przechodzi polonizacje w urzędach.
To tyle
Oprócz poruszania się samochodami po drogach i bezdrożach Wrocławia i zDolnego Śląska, grywam sobie w kapelce i pracuje w centrum Qltury.
Pozdrawiam wszystkich i zapraszam na:
www.myspace.com/aprilpieband
Samochodzik to 323F, 2000 roczek, 2.0 TD. Na Mazdę przesiadłem się z Astry 92 rok, która ciągle jest do kupienia
To tyle

Pozdrawiam wszystkich i zapraszam na:
www.myspace.com/aprilpieband
-
ba33er
Sieeemka wszystkim
Witam serdecznie, mam nadziejem, że przyjmiecie wszystkich nowych do swojego grona
Jestem posiadaczem mojej madzie od tygodnia, także dopiero zaczynam przygodę, ale od pierwszego wejrzenia się zakochałem w tym modelu
Troche już poszperałem na forum, i myślę, że nadal można się tutaj duuuużo dowiedzieć. Dzieki
O forum dowiedziałem się z google. W końcu musiało być jakieś forum dotyczące mazd
Pozdrawiam.
Witam serdecznie, mam nadziejem, że przyjmiecie wszystkich nowych do swojego grona
Jestem posiadaczem mojej madzie od tygodnia, także dopiero zaczynam przygodę, ale od pierwszego wejrzenia się zakochałem w tym modelu
Troche już poszperałem na forum, i myślę, że nadal można się tutaj duuuużo dowiedzieć. Dzieki
O forum dowiedziałem się z google. W końcu musiało być jakieś forum dotyczące mazd
Pozdrawiam.
- Od: 2 wrz 2009, 12:53
- Auto: MX6 KL '92
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
siemka ..... Milo mi dawid from Sosnowiec Niedawno zakupilem czerwona mazde 323f i oswajam sie powoli z tym pieknym autkiem. Na poczatku tak nie ladnie ale mam juz pare pytan odnosnie samochoduu od kogos kto ma jakies wiadomosci na ten temat a dokladnie MAzduchy 323f! moje gg to 3560307 jesli ktos bylby skory do pomocy to bylbym niezmiernie wdzieczny : ) ... mam kilka pytan odnosnie wizualizacji jak i silnika .. POzdrawiaaamm

-
davido_91
Witam wszystkich!
Jestem posiadaczem mojej mazdy od 3 miesięcy, ale dopiero teraz ją zrobiłem bo była lekko uszkodzona.
Mazda 323F 1992 r., 1,6 16v gażnik z manualem.
Mam 2 na części 1992r.. 1,6 16v wielopunkt z automatem.
Troche się już dowiedziałem na forum, i myślę, że nadal można się tutaj dużo dowiedzieć. Dzieki
O forum dowiedziałem się z google.
Pozdrawiam.
Jestem posiadaczem mojej mazdy od 3 miesięcy, ale dopiero teraz ją zrobiłem bo była lekko uszkodzona.
Mazda 323F 1992 r., 1,6 16v gażnik z manualem.
Mam 2 na części 1992r.. 1,6 16v wielopunkt z automatem.
Troche się już dowiedziałem na forum, i myślę, że nadal można się tutaj dużo dowiedzieć. Dzieki
O forum dowiedziałem się z google.
Pozdrawiam.
- Od: 15 wrz 2009, 21:51
- Auto: Mzada 323F 1992r. 1,6 16v
Mazda 323F 1991r 1,6 8v
Miacho napisał(a):mam na imię Maciek
Ja tez
Miacho napisał(a):Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum!
I wszyscy z forum tez pozdrawiaja
andariel napisał(a):Witam wszystkich nowo przybyły
Dolaczam sie do tych powitan
-
Szalotka
Witam wszystkich forumowiczów. Dziękuje za to co już napisaliście na temat Mazdy 6 i postaram się mieć udział w rozbudowie forum.
Krzysiek

Krzysiek
Krzysiek
- Od: 16 wrz 2009, 23:40
- Auto: Mazda 6, 2.0 diesel, TS2, 2003