Gdzie pracują Mazdowicze?
a mi wstyd
jesten po echnikum eelektronicznym metoda wagarowa z dyplome.............
preacowalm fizycznie jako magazynier jezdzac po polsce sprintr5erkiem i miejac wypadek(nie ja prowadzilem:) )
pozniej pracowalem lezac w szpitalu
]studiuje (szczeze mowiac [tiiit] wie co-"Spoleczna wyzsza szkola przedsiebiorczosci i zarzadzania wydzial zamiejscowy w wa-wie"
na kierunku [tiiit] wi ejakim
pracuje jako inforamtyk (chociaz nie znam sie na tym nie [tiiit]) w magazynie centralnym Leader Price w Legionowie na stasowisku informatyka (pod dzialem kontroli-maly przekret([tiiit] nic nie szkola nic nie umiem) czyli nic nbie robie opiekuje sie sprzetem i dzwonie jak sie cos zjebie(robota wkurtwiajaca jak .................))
no i mam zamiar rzucic wsio [tiiit] kiedy i ucuec gdzies daleko
jesten po echnikum eelektronicznym metoda wagarowa z dyplome.............
preacowalm fizycznie jako magazynier jezdzac po polsce sprintr5erkiem i miejac wypadek(nie ja prowadzilem:) )
pozniej pracowalem lezac w szpitalu
]studiuje (szczeze mowiac [tiiit] wie co-"Spoleczna wyzsza szkola przedsiebiorczosci i zarzadzania wydzial zamiejscowy w wa-wie"
na kierunku [tiiit] wi ejakim
pracuje jako inforamtyk (chociaz nie znam sie na tym nie [tiiit]) w magazynie centralnym Leader Price w Legionowie na stasowisku informatyka (pod dzialem kontroli-maly przekret([tiiit] nic nie szkola nic nie umiem) czyli nic nbie robie opiekuje sie sprzetem i dzwonie jak sie cos zjebie(robota wkurtwiajaca jak .................))
no i mam zamiar rzucic wsio [tiiit] kiedy i ucuec gdzies daleko
coś ciekawego?? tylko co??
- Od: 28 paź 2003, 10:07
- Auto: myszowate 626-twsknie;MX6 ;)
A ja drodzy państwo ostatni przegrałem dwa przetargi na Wykonanie projektu wodociągu w jakiejś piździwulce
i oddaje się w pełni nicnierobieniu
Za tow zeszłym tygodniu po 6 ciężkich latach skończyłem trzy i półletnie studia w jakiejś szkółce w Chełmie

Za tow zeszłym tygodniu po 6 ciężkich latach skończyłem trzy i półletnie studia w jakiejś szkółce w Chełmie

wożę meneli w nocy po DC.
zniżka dla klubowiczów obliczana jest tak:
Należność nominalna minus (ilość promili razy 10%).
zniżka dla klubowiczów obliczana jest tak:
Należność nominalna minus (ilość promili razy 10%).
- Od: 29 paź 2003, 01:07
- Auto: cprf2a'99
Niestety nie bedę oryginalny
Robie za informatyka 8h dziennie dla państwowej firmy zatrudniającej 180 000 łbów. Po godzinach jak już pozmywam po obiedzie i żona pozwoli
to dorabiam do pensji chałturami informatycznymi (serwis, montaż, instalacje softu, budowa sieci, doradztwo.....) oraz elektronicznymi (TV, VCR, SAT, Audio i wszelkie inne), a od czasu do czasu machnę jakiś serwis WWW dla drobnej firmy lub innych chetnych.
Mógłbym na tym nieźle wychodzić, ale doba za krótka!!!
Obecnie rozglądam się za czymś konkretnym na jeden etat bez chałtur za > 45tyś/rok, bo mnie to juz trochę męczy.
Miałem na oku niedawno taką robotę ale zabrakło mi pleców i zatrudniki jakiegoś
z wielkim żaglem!!!
Robie za informatyka 8h dziennie dla państwowej firmy zatrudniającej 180 000 łbów. Po godzinach jak już pozmywam po obiedzie i żona pozwoli

Mógłbym na tym nieźle wychodzić, ale doba za krótka!!!
Obecnie rozglądam się za czymś konkretnym na jeden etat bez chałtur za > 45tyś/rok, bo mnie to juz trochę męczy.
Miałem na oku niedawno taką robotę ale zabrakło mi pleców i zatrudniki jakiegoś

Pozdrawiam
_MarSs_ {626 Cronos 2.0 95}
_MarSs_ {626 Cronos 2.0 95}
- Od: 14 gru 2003, 14:33
- Auto: Mazda 626 2.0 95
Dla mnie niesamowite jest to ,ze wiekszosc osob jest informatykami!!! Jak zrobili ankiete na Forum Corrado to tak samo wszyscy wpisywali sie, ze studiuja albo pracuja jako informatycy. Wysyp jakis czy co??
Osobiscie studiuje na Sggw Technologie Zywnosci , pracuje i poszukuje autka , ktore spelniloby moje wymogi ( czyli musi to byc milosc od pierwszego wejrzenia
)
- Od: 8 mar 2004, 12:49
- Auto: Coraś 2.8 VR6 :)))
A ja dla odmiany jestem biologiem a pracuje jako urzednik i zajmuje sie ochroną srodowiska 
ramol ze mnie od 12-tu lat pracuję u siebie .. tragedia (spróbujcie w takiej sytuacji urwac się z roboty
) po zatym generalnie naprawiam ludziom uśmiechy
.Z jaraniem i popijaniem w normie

Nie mogę a w zasadzie ..dlaczego nie ?
- Od: 23 lut 2004, 23:11
- Auto: Chrysler Voyager 3.3 LE jajko