Tutaj się witamy
Witam wszystkich.
po Hondzie przesiadłem się na Mazdę 626. Korzystając z porad na forum powoli ogarniam autko i za dwa tygodnie postaram się przedstawić je na forum dokładniej.
po Hondzie przesiadłem się na Mazdę 626. Korzystając z porad na forum powoli ogarniam autko i za dwa tygodnie postaram się przedstawić je na forum dokładniej.
Prędzej przejadę człowieka niż zwierzę.
- Od: 2 sie 2009, 14:44
- Auto: Mazda 626 GE – 2,0i 16v FS
Witam, wszystkich!
Mam na imie Pawel i od 2 tygodni jestem (poki co szczesliwym) wlascicielem Mazdy 6 2.0 MZR-CD kombi, 136 KM 2005 r. – przedlift. Jestem urzedasem i pochodze z malej miejscowosci zlokalizowanej 20 km od Przasnysza. To tyle o mnie teraz autko – srebrny metallic, skóra, xenon, bose itp. itd. Zachwyca dynamika, niewielkie zuzycie ON, jakość audio jak dla mnie w zupełności wystarczająca, ilość miejsca w środku i pojemność bagażnika w porównaniu do poprzedniej ibizki jest aż nadto wystarczająca!
Pozdrawiam i do miłego gdzieś na trasie!
Mam na imie Pawel i od 2 tygodni jestem (poki co szczesliwym) wlascicielem Mazdy 6 2.0 MZR-CD kombi, 136 KM 2005 r. – przedlift. Jestem urzedasem i pochodze z malej miejscowosci zlokalizowanej 20 km od Przasnysza. To tyle o mnie teraz autko – srebrny metallic, skóra, xenon, bose itp. itd. Zachwyca dynamika, niewielkie zuzycie ON, jakość audio jak dla mnie w zupełności wystarczająca, ilość miejsca w środku i pojemność bagażnika w porównaniu do poprzedniej ibizki jest aż nadto wystarczająca!
Pozdrawiam i do miłego gdzieś na trasie!
- Od: 11 sie 2009, 16:25
- Auto: Mazda 6 2.0 MZR-CD 136 KM 05 r
Witam wszystkich:) jestem tu nowy od 2dni posiadam mazdę i chciałbym stać się prawdziwym fanem tej marki:) a o mazdaSpeed dowiedziałem się z neta pozdro
-
Danielito
witamy, witamy nowych forumowiczów.., może przyszłych klubowiczów

Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...

Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!
Witajcie,
właśnie sie zarejestrowałem na forum.
Obecnie jestem współwłaścicielem wraz moja partnerką Mazdy 5 z 2006 roku, diesel 110 KM.
Wcześniej miałem także do czynienia z Mazdą 2 1,4 Diesel z 2004 roku. Poki co jestem bardzo zadowolony z tych aut i mam nadzieje, że sie to nie zmieni
A o forum wiem z internetu
właśnie sie zarejestrowałem na forum.
Obecnie jestem współwłaścicielem wraz moja partnerką Mazdy 5 z 2006 roku, diesel 110 KM.
Wcześniej miałem także do czynienia z Mazdą 2 1,4 Diesel z 2004 roku. Poki co jestem bardzo zadowolony z tych aut i mam nadzieje, że sie to nie zmieni

A o forum wiem z internetu
Michał
- Od: 14 sie 2009, 12:16
- Auto: No more Mazda's !!!!
Witam wszystkich
Pozdrowiska 4 all
]
-
Kamil
- Od: 24 kwi 2009, 20:24
- Auto: Mazda Xedos 9 TA KL 1993/98 A/T A7RED Pearl
Mazda Xedos 6 CA KF MT 1995 – Projekt odbudowa/swap
W końcu po 5-ciu szalenie długich i męczących miesiącach wyczekiwania, otrzymałem kluczyki do
Mazdy 6 Kombi 2.2 Diesel 185 KM – MZR-CD (GH)... na marginesie dodam, że warto było odczekać
te 5 miesięcy i po raz pierwszy los się do mnie uśmiechnął!
Zatem teraz jako już pełnowartościowy uczestnik forum, bo dołączyłem w lutym bieżącego roku krótko przed zamówieniem Mazdy, pragnę wszystkich bardzo gorąco pozdrowić
Pamiętam jak niedawno sam stałem przed decyzją wyboru wpierw auta później modelu, wówczas miałem wiele pytań i wiele wątpliwości. Dlatego jeśli ktoś ma pytania do tego konkretnie auta, to chętnie odpowiem.
Pozdrawiam
dut
ps. byłem przekonany o istnieniu forum na necie – nie wiedziałem tylko, że jest tak solidne!
Mazdy 6 Kombi 2.2 Diesel 185 KM – MZR-CD (GH)... na marginesie dodam, że warto było odczekać
te 5 miesięcy i po raz pierwszy los się do mnie uśmiechnął!
Zatem teraz jako już pełnowartościowy uczestnik forum, bo dołączyłem w lutym bieżącego roku krótko przed zamówieniem Mazdy, pragnę wszystkich bardzo gorąco pozdrowić

Pamiętam jak niedawno sam stałem przed decyzją wyboru wpierw auta później modelu, wówczas miałem wiele pytań i wiele wątpliwości. Dlatego jeśli ktoś ma pytania do tego konkretnie auta, to chętnie odpowiem.
Pozdrawiam
dut
ps. byłem przekonany o istnieniu forum na necie – nie wiedziałem tylko, że jest tak solidne!
...rozchodzi się jednak o to, żeby te plusy nie przysłoniły Wam minusów...
- Od: 5 lut 2009, 12:34
- Auto: M6 Sport Kombi 2.2 Dynamic (136kW / 185PS)
Siemanko,wlasnie zostalem szczesliwym nabywca mazdy 323f i juz sie w niej zakochalem
mam nadzieje ze to forum pomoze mi znalezc odpowiedzi na wszystkie intereujace mnie pytania a takze zmodyfikowac moja "madzie efke"
Pozdrawiam wszystkich użytkowników Mazd oraz forum...
mam nadzieje ze to forum pomoze mi znalezc odpowiedzi na wszystkie intereujace mnie pytania a takze zmodyfikowac moja "madzie efke"
Pozdrawiam wszystkich użytkowników Mazd oraz forum...
-
Raffi
dut – witamy sasiada
Oby nam sie udzielilo troche "Waszej" kultury 
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
radar88 witam
mam nadzieję, że pw poszły do odpowiednich osób
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
witam nowych wszystkich
http://www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
- Od: 1 sty 2009, 18:33
- Auto: Było 626GD Coupe 2.0i16V '89
Było MX-6 GE 2.5V6 '93
Było Xedos CA 1,6 16V '94
Jest Millenia TA 2,5V6 '95
Ostatnio edytowano 20 sie 2009, 14:44 przez GoolZu, łącznie edytowano 1 raz
-
GoolZu
miłe autko, ja też mam radochę bo od 11 sierpnia mam 626 2.5 V6, dzis zrobiłem hamulce tarcze i klocki z przodu (TRW) mechanior wk....wił się na jakiś dyngs przy zacisku, pół Łodzi za nim zjeździłem i okazało się, że tylko serwis Mazdy mnie ratuje. niestety nie szło się dogadać z pracownikiem odnośnie tej części (jej nazwa podana przez mechanika nie pasowała to żadej z części katalogu), jednak pan zaproponował mi ewentualne wyjście w postaci zakupu całego zacisku i tutaj numer CENA 1200 zł
a ja za klocki i tarcze TRW zapłaciłem 360zł.............
- Od: 15 sty 2009, 01:08
- Auto: Vectra C GTS fiatowski diesel
Tak racja miłe ,ale było by milsze gdyby w moim przypadku miało skórkę , mazda to moje drugie auto w życiu i jak na razie najlepsze wcześniej miałem volvo 850 gl 2,5 w automacie , też miał kopa , ale nie aż takiego jak xedos ,chyba przez to ze był o wiele cięższy ,po za tym tamto auto było kanciaste jak pudełko po zapałkach ,ale za to miało więcej miejsca .
- Od: 18 sie 2009, 20:02
- Auto: mazda xedos 2.0 b,gaz ,1998 r
[quote="Olka"]radar88 witam
Mam nadzieję że tak.
wszystko się okaże w przyszłości 
Mam nadzieję że tak.
]
-
Kamil
- Od: 24 kwi 2009, 20:24