![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Kogo widziałem / widziałam
Myjk napisał(a):Pozdor dla Marzenki widzianej wczoraj na nowej nawierzchni Czecha.
Fajowo się tam teraz jedzie – aż Cię nie mogłem dogonić
Wołałem na CB, ale chyba miałaś wyłączone.
Cholerka! Tyle czasu Cię wypatrywałam, a Ty teraz piszesz, że mnie widziałeś
Tak! Super nawierzchnia. Moja Magdalena pobija tam ostatnio rekordy pozostawiając za sobą dymną zasłonę
A na CB trzeba do do mnie mówić DUŻYMI literami
Pozdrowienia dla czerwonej 323F BA na blaszkach ELC i (chyba) na czerwonych podkładkach, widzianej wczoraj przed 15 na Okopowej. Pozdrawiałam awaryjnymi, ale że jechałam Scenic'iem to kierowca mógł nie zwrócić uwagi 

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
malutka napisał(a):Pozdrowienia dla czerwonej 323F BA na blaszkach ELC i (chyba) na czerwonych podkładkach, widzianej wczoraj przed 15 na Okopowej. Pozdrawiałam awaryjnymi, ale że jechałam Scenic'iem to kierowca mógł nie zwrócić uwagi
tez widziany przy rondzie zawiszy
pozdro dla kierownika czerwonej madzi który dzis ok 10.00 robił zakupy w monopolowym na brazylijskiej
-
Grucha
Pozdrowienia dla wszystkich widzianych i mijanych mazd na A2-Konin-Zgierz.
Michu
Mazda 6 sedan 2004 r, 42PV60EH Panasonic TX-P46G15E,N, 1D Mark III do tego 70-200 L 2,8 IS 24-70 L 2,8 300 L 4 IS itd........
Aeroklub Kujawski- od 1992 Parashuting
Lista olanych cwaniaków- "Krzych"
Mazda 6 sedan 2004 r, 42PV60EH Panasonic TX-P46G15E,N, 1D Mark III do tego 70-200 L 2,8 IS 24-70 L 2,8 300 L 4 IS itd........
Aeroklub Kujawski- od 1992 Parashuting
Lista olanych cwaniaków- "Krzych"
- Od: 13 sie 2008, 00:08
- Auto: Mazda 6
malutka napisał(a):Pozdrowienia dla czerwonej 323F BA na blaszkach ELC i (chyba) na czerwonych podkładkach
tak na podkładkach
malutka napisał(a):widzianej wczoraj przed 15 na Okopowej. Pozdrawiałam awaryjnymi, ale że jechałam Scenic'iem to kierowca mógł nie zwrócić uwagi
masz racje nie zwróciłem uwagi ale cos mi sie kojaży ze ktos sobie jechal na awaryjnych i sie zastanawiałem o co chodzi
Speed napisał(a):tez widziany przy rondzie zawiszy jechalem zielonym SC wiec pewnie tez mnie niezauwazyl
i tu niestety tez nie zauważyłem
i pozdro dla kierownika niebieskiej 6 na niebieskich podkładkach nie pamietam blach ale wyjezdzal przed godz. 20.00 z ulicy żelaznej w wawie w ostatniej chwili zdążyłem machnąć ręką
[url=http://www.fotosik.pl][img]http://images45.fotosik.pl/246/0ba8b8712dce9563.jpg[/img][/url]
www.323-klub.pl
www.323-klub.pl
- Od: 30 sie 2008, 16:31
- Auto: Było 323F BA Z5 94r.
Jest Xedos 6 V6
kociak napisał(a):i pozdro dla kierownika niebieskiej 6 na niebieskich podkładkach nie pamietam blach ale wyjezdzal przed godz. 20.00 z ulicy żelaznej w wawie w ostatniej chwili zdążyłem machnąć ręką
Tez pozdrawiam. Zauwazylem Cie i odmachalem rowniez
-
Szalotka
Dzisiaj byłem nad jeziorkiem Lubiechowskim koło Włocławka, to co zobaczyłem wyglądało jak malutki zlocik:
srebrny RX-8 na numerach CWlxxxx
grafitowy RX-8 na numerach ELxxxx
zielona 626 kombi na numerach CWxxxx
srebrna 323 na numerach CWLxxxx
i oczywiscie moja skromna zielona zabka
srebrny RX-8 na numerach CWlxxxx
grafitowy RX-8 na numerach ELxxxx
zielona 626 kombi na numerach CWxxxx
srebrna 323 na numerach CWLxxxx
i oczywiscie moja skromna zielona zabka
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
pozdro dla wszystkich z trasy tak i nazot: slask/lodz/torun/a1/obwodnica gdanska kierunek wejherowo i dalej nad morze;) bylo sporo mazd kilka podkladek ktorym machalem i mrugalem, 2 odpowiedzi 2x od BA noble green, wracam do pracy wiec dalej mozna mnie spotkac na trasie TFP;) kierunek wschod. Wszelkie Rzeszowskie
Pozdrawiam Smoka widzianego dzisiaj nad Jeziorem Lubiechowskim i ponownie grafitowa RX-8
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
Pozdrawiam załogę z Płocka, szczególne podziękowania dla THOR'a za nocleg.
Adaś ogromne dzięki za bonusik na audioriver.
Wracając drogą nr 10 do Szczecina, na BP (40km przed Piłą) spotkałem kolejnego mazdowicza o ksywce Awik
Adaś ogromne dzięki za bonusik na audioriver.
Wracając drogą nr 10 do Szczecina, na BP (40km przed Piłą) spotkałem kolejnego mazdowicza o ksywce Awik
- Od: 13 cze 2008, 13:43
- Auto: MX-5
zaciek napisał(a):Wracając drogą nr 10 do Szczecina, na BP (40km przed Piłą) spotkałem kolejnego mazdowicza o ksywce Awik
Rowniez pozdrawiam fajnie bylo zamienic kilka slow. Nastepnym razem koniecznie zainstaluj sobie podkladki bym nie lecial z ulotka

- Od: 16 mar 2008, 01:11
- Auto: BA KF 95'
zaciek napisał(a):Pozdrawiam załogę z Płocka, szczególne podziękowania dla THOR'a za nocleg.
Nie ma za co
Pozdrowienia dla kierowcy zielonej 323F z numerami WA, który mnie omal nie rozjechał wczoraj na Audioriver w Płocku :p
- Od: 6 mar 2008, 23:15
- Auto: 6 (GH)2.0 '09
MX-5(NBFL)1.8 '01
poprzednio:
6 (GY) Sport Wagon 3.0 V6 (AJ) 2004
626(GF,FS),MX-6(GE,KL-DE),323F(BJ,RF)
kociak napisał(a):masz racje nie zwróciłem uwagi ale cos mi sie kojaży ze ktos sobie jechal na awaryjnych i sie zastanawiałem o co chodzi
hehe no to już wiesz
Pozdrowienia dla alinoe z którym minęłam się dziś w Konstancinie...jednak z powodu poruszania się Scenic'iem nie wykonywałam żadnych ruchów pozdrawiających

good girls go to heaven bad girls go everywhere...