Gdzie pracują Mazdowicze?
Jak mniemam uczy on już tych co mają prawo jazdy by nie zabijali w Warszawce staruszek na pasach. Chyba że się mylę?
Ja pracuję jako nauczyciel i filozof
Ja pracuję jako nauczyciel i filozof
-
slawoslaw
a ja Wam pomagam wybrac dobra oferte abyscie mieli duzo minut do wygadania, przedluzam Wam umowy.. pomagam w problemach z telefonami, przenosze Wasze numery, Aktywuje je, rozwiazuje miliony Waszych problemów z działaniem i obsługą telefonów, wystawiam Wam korekty do faktur, również je Wam tłumaczę, naliczam Wam upustyi je zdejmuję, wysyłam telefony i robię Wiele innych rzeczy.. 
http://www.eldo.cba.pl
- Od: 23 mar 2009, 14:42
A ja sprawdzam pod względem jakościowym TV Philips, JVC, LG, Sharp
- Od: 1 lip 2009, 15:40
- Auto: Mazda 323F 1.8 BA BP
MEEF napisał(a):a ja Wam pomagam wybrac dobra oferte abyscie mieli duzo minut do wygadania, przedluzam Wam umowy.. pomagam w problemach z telefonami, przenosze Wasze numery, Aktywuje je, rozwiazuje miliony Waszych problemów z działaniem i obsługą telefonów, wystawiam Wam korekty do faktur, również je Wam tłumaczę, naliczam Wam upustyi je zdejmuję, wysyłam telefony i robię Wiele innych rzeczy.. usmiech
A to ciekawe, robisz jednoczesnie za Biuro Obslugi Klienta, Dzial Billingu, Dzial Techniczny (centrale), Dzial Komunikacji Miedzyoperatorskiej, Dzial Handlowy i Recepcja? Jesli tak, to zapraszam do mojej firmy, tam za to odpowiada ze sto osob – prezes chetnie je wymieni na jednego takiego cwaniaka jak Ty
PS. Musisz miec niezla wyplate
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
ip napisał(a):Programista Java EE
O, wreszcie jakis kolega po fachu
krzych napisał(a):MEEF napisał(a):a ja Wam pomagam wybrac dobra oferte abyscie mieli duzo minut do wygadania, przedluzam Wam umowy.. pomagam w problemach z telefonami, przenosze Wasze numery, Aktywuje je, rozwiazuje miliony Waszych problemów z działaniem i obsługą telefonów, wystawiam Wam korekty do faktur, również je Wam tłumaczę, naliczam Wam upustyi je zdejmuję, wysyłam telefony i robię Wiele innych rzeczy.. usmiech
A to ciekawe, robisz jednoczesnie za Biuro Obslugi Klienta, Dzial Billingu, Dzial Techniczny (centrale), Dzial Komunikacji Miedzyoperatorskiej, Dzial Handlowy i Recepcja? Jesli tak, to zapraszam do mojej firmy, tam za to odpowiada ze sto osob – prezes chetnie je wymieni na jednego takiego cwaniaka jak Ty
PS. Musisz miec niezla wyplate
Pracuje w sekcji ogólnej, a tu jest wszystkiego po trochu.
Co do wypłaty.. mogło by byc lepiej choć nie mogę powiedzieć, że narzekam.
pracowałem początkowo zaraz po studiach jako nauczyciel, a teraz w dziale handlu w dużej firmie handlowej, + własna działalność z żoną Import Samochodów/maszyn oraz sprzedaż krajowa
czasami też dla znajomych naprawiam komputery na lewo
czasami też dla znajomych naprawiam komputery na lewo

-
andrewb25
MEEF napisał(a):Pracuje w sekcji ogólnej, a tu jest wszystkiego po trochu. usmiech
Chciales powiedziec BOK? Nie da sie miec wszystkiego po trochu, bo wtedy niczego nie robi sie dobrze.... (ale w sumie to Era jak zauwazylem, wiec mogloby sie potwierdzac...)
krzych napisał(a):MEEF napisał(a):Pracuje w sekcji ogólnej, a tu jest wszystkiego po trochu. usmiech
Chciales powiedziec BOK? Nie da sie miec wszystkiego po trochu, bo wtedy niczego nie robi sie dobrze.... (ale w sumie to Era jak zauwazylem, wiec mogloby sie potwierdzac...)
Uwierz mi ze sie da
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
ta praca tego uczy i wymaga.
nie porownuj mnie do Ery. Era to nie ja

Wita Państwa Pełnomocnik Handlowy Cyfrowego Polsatu
W razie pytań i problemów dotyczących mojej branży bardzo proszę na PW – chętnie pomogę ! Pozdrawiam !
<Virtus de paX>
- Od: 24 kwi 2009, 10:33
- Auto: Mazda MX3 V6 24V DOHC '93r.
Nic innego nie robię, jak pożyczam na Mazdy tym którzy chcą mieć a nie koniecznie mają na to gotówkę.
Głównie specjalizuję się kartami kredytowymi.
Głównie specjalizuję się kartami kredytowymi.
Zacznij zarabiać prawdziwe pieniądze poprzez marketing sieciowy http://www.wellbiznes.info/edel
http://www.rozwoj-uwodzenie.pl
http://www.rozwoj-uwodzenie.pl
- Od: 24 mar 2009, 11:27
- Auto: MAZDA 626 1.8 16V 97r GE FP
Witam
Ja z wykształcenia jestem technik geodeta jak i licencjat informatyk ale pare ładnych lat naprawiałem telefony komórkowe a aktualnie pracuje przy demolkach. Tzn. demoluje budynk w Norwegiii, tne ściany, czasami koparkami , więc w życiu mam bogato, wszystkiego po troche
pozdro
Ja z wykształcenia jestem technik geodeta jak i licencjat informatyk ale pare ładnych lat naprawiałem telefony komórkowe a aktualnie pracuje przy demolkach. Tzn. demoluje budynk w Norwegiii, tne ściany, czasami koparkami , więc w życiu mam bogato, wszystkiego po troche
nie ma to jak japoniec
- Od: 27 maja 2007, 19:10
- Auto: mazda mx-6 2,0 16v srebrna
Ja dla Was robię mrożonki, pozdruffki
- Od: 19 lip 2009, 12:39
- Auto: Mazda 6, 2,0 D, 2004r., 136 kucyków, kombiaczek