PS. Chyba, ze byl na spocie, aja mam takie dziury juz, ze nie pamietam

www.mazdaspeed.pl
Mieszkam tu a nigdy nie widziałem tej pieknej M6 Activebasia33 napisał(a):na skrzyżowaniu Al. Stanów Zjednoczonych i Grenadierów
Jaksa napisał(a):Mieszkam tu a nigdy nie widziałem tej pieknej M6 Activebasia33 napisał(a):na skrzyżowaniu Al. Stanów Zjednoczonych i Grenadierówjak to mozliwe ?
basia33 napisał(a):Pozdrawiam Gromaćka w jego pięknej laluni
basia33 napisał(a):Boże, jak widzę to jego cudo to zawsze wzdycham...
Jaksa napisał(a):Mieszkam tu a nigdy nie widziałem tej pieknej M6 Active jak to mozliwe ?
malutka napisał(a):Jarku, to też moje tereny, a Maćka widuję tylko na spotach
Tia ?basia33 napisał(a):Ciebie też trafiłam dwa-trzy razy na mieście
No tak , wiecznie myslę o nastepnym dniu pracy – ta robota mnie kiedys wykonczybasia33 napisał(a): jakiś taki zamyślony zwykle jesteś
Jak widac trzebabasia33 napisał(a):nie miałam śmiałości trąbić
basia33 napisał(a):przesyłać buziaczków
Faktycznie .malutka napisał(a):Jarku, to też moje tereny
Palladinum napisał(a):Pozdrowienia dla właściciela Madzi stojącej dzisiaj jakieś 100m od mojego domu
misiek@07 napisał(a):To ja jestem właścicielem granatowej 626 na WJ, dzieki JURASTKD, też pozdro chyba też cie widziałem czarna 6 w kombi (piękne autko, nie sposób nie zauwarzyć), jechałeś z żoną i maluchem z tyłu
promyczek001 napisał(a):A ja Pozdrawiam spotkanego dzisiaj tco na Łopuszańskiej
to to było jakieś 300 metrów od spacerowejGloby napisał(a):Bardzo często mijam tego Xedosa, zjeżdżając Spacerową z Puławskiej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości