Tutaj się witamy
Witam wszystkich. Forum znalazlem szukajac informacji na temat 323, a teraz jestem posiadaczem 626 1,8i 95'. Pozdrawiam wszystkich...
- Od: 3 sty 2009, 12:22
- Auto: Mazda 929 Coupe HB 2,0 GLX, 84'
Mazda 626 GE FP, 95' + Koltec
-
keermit
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Zwą mnie Kania, mieszkam w Stęszewie (okolice Poznania). Od niedawna jestem szczęśliwym (jak na razie
posiadaczem mazdki Premacy. Forum znalazłem oczywiście na googlach.
Moje drugie auto to Mondeo '97 w benzynie z dość nietypową w Polsce instalacją CNG.
Jeśli ktoś ma pytania to śmiało...
Pozdro dla wszystkich
Moje drugie auto to Mondeo '97 w benzynie z dość nietypową w Polsce instalacją CNG.
Jeśli ktoś ma pytania to śmiało...
Pozdro dla wszystkich
-
kania
witam!
Jestem od kilku dni jestem posiadaczem mazdy DITD z '99. hatchback
Niestety początkowo pojawiły mi się dosyć poważne problemy...
Wcześniej przez 9 lat mialem mazde 323 1.7D '90 ,z której byłem niesamowicie zadowolony.
Mam nadzieję,że wszystkie problemy się rozwiążą.
Pozdrawiam
Mateusz.
Jestem od kilku dni jestem posiadaczem mazdy DITD z '99. hatchback
Niestety początkowo pojawiły mi się dosyć poważne problemy...
Wcześniej przez 9 lat mialem mazde 323 1.7D '90 ,z której byłem niesamowicie zadowolony.
Mam nadzieję,że wszystkie problemy się rozwiążą.
Pozdrawiam
Mateusz.
- Od: 11 sty 2009, 19:56
- Auto: MAZDA 626 DiTD GF '99
Zapomniałem dodać. Dowiedziałem się oczywiście z googli 
Silver arrow! --->http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?p=1267622#1267622
- Od: 11 sty 2009, 19:56
- Auto: MAZDA 626 DiTD GF '99
Cześć Wszystkim!!!!!
Mam na imię Tomek i jestem z Lubina ( nie LUBLINA
). Mazde 6 mam od ponad roku i na razie nie chce nic innego, choć pod koniec roku nabyłem Tourana ze skrzynią DSG......i ta skrzynia ( i tylko ona) jest naprawde cacy
!! Ale wymienić M6 na Tourana to grzech śmiertelny bez możliwości rozgrzeszenia ... i dlatego TOURAN DO LUDZI
!!
Moje drugie auto to Jeep GC WG 2.7 CRD ' 02 – też jest OK, chociaż wolałbym Land Cruisera 100 albo nawet 80 – ale akcyza zabija
.
Skąd wiem o forum????
– ciężko go nie znaleźć szukając informacji o tej zacnej marce
..... a info jest naprawde tłuste, niestety wrodzone lenistwo nie pozwoliło mi się wpisać wcześniej
POZDRAWIAM WSZYSTKICH.

Moje drugie auto to Jeep GC WG 2.7 CRD ' 02 – też jest OK, chociaż wolałbym Land Cruisera 100 albo nawet 80 – ale akcyza zabija
Skąd wiem o forum????
– ciężko go nie znaleźć szukając informacji o tej zacnej marce
..... a info jest naprawde tłuste, niestety wrodzone lenistwo nie pozwoliło mi się wpisać wcześniej

POZDRAWIAM WSZYSTKICH.
-
trucker72
Hm jako że jestem nowy to w archeologa się pobawie
Witam wszystkich na owym forum
Korzystając z okazji chciałbym abyście pomogli mi upolowac najmocniejszą wersje 323f... Może być juz po tuningu ale jesli nie to bedę też rad
O ile mnie pamięc nie myli to powinno to byc cos a`la 2.0 i 144KM v6 16v bodajże ale nie jestem pewien
Hm i jeszcze taka rzecz mianowicie jest program w którym można wirtualnie samochod stuningowac???? Jesli tak to poprosze o nazwe
pozdrawiam xD
Korzystając z okazji chciałbym abyście pomogli mi upolowac najmocniejszą wersje 323f... Może być juz po tuningu ale jesli nie to bedę też rad
Co cie nie zabije to wzmocni 
- Od: 13 sty 2009, 01:39
- Auto: Poki co brak ;) Planowana 323f
Clear_Evil napisał(a):cos a`la 2.0
Tak, szukasz 2,0
Clear_Evil napisał(a):144KM
i z tą ilością koników
Clear_Evil napisał(a):v6
i do tego nawet V6
Clear_Evil napisał(a):16v
Ale już nie na 16v, miałeś chyba na myśli 24v
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
Czesc wszystkim,
Wczoraj zakupilem Mazde 323 F 1.5 GLX 1997, z samochodami nie mialem nigdy nic wspolnego. W sumie to udalo mi sie kupic bardzo tanio od naszego landlorda (500e + nowy akumulator), przebieg 110k km. Mam nadzieje ze nie bede musial sie za czesto pytac o jakies dolegliwosci samochodu
. Po przeczytaniu kilkunastu watkow o tych Mazdach pewnie tak bedzie. Forum oczywiscie znalazlem w googlach
Jeszcze raz witam serdecznie.
Patryk
Wczoraj zakupilem Mazde 323 F 1.5 GLX 1997, z samochodami nie mialem nigdy nic wspolnego. W sumie to udalo mi sie kupic bardzo tanio od naszego landlorda (500e + nowy akumulator), przebieg 110k km. Mam nadzieje ze nie bede musial sie za czesto pytac o jakies dolegliwosci samochodu
Jeszcze raz witam serdecznie.
Patryk
- Od: 14 sty 2009, 10:56
- Auto: Mazda 323F BA 97
Jak wszyscy to i ja sie ładnie przywitam
Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy Mazd 
Moja Madzia http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=68387
Panie Boże pomóż mi pamiętać:
Kiedy mam naprawdę zły dzień, i zdaje mi się, że wszyscy dookoła chcą mnie [tiiit], niech nie zapomnę, że do zrobienia smutnego grymasu potrzeba aż 42 mięśni, a tylko 4 do wyprostowania środkowego palca i powiedzenia im, "że mogą mi skoczyć" !
Panie Boże pomóż mi pamiętać:
Kiedy mam naprawdę zły dzień, i zdaje mi się, że wszyscy dookoła chcą mnie [tiiit], niech nie zapomnę, że do zrobienia smutnego grymasu potrzeba aż 42 mięśni, a tylko 4 do wyprostowania środkowego palca i powiedzenia im, "że mogą mi skoczyć" !
- Od: 13 paź 2008, 08:31
- Auto: 323 C 1.3 16v BA
Michał88 napisał(a):Clear_Evil napisał(a):cos a`la 2.0
Tak, szukasz 2,0Clear_Evil napisał(a):144KM
i z tą ilością konikówClear_Evil napisał(a):v6
i do tego nawet V6Clear_Evil napisał(a):16v
Ale już nie na 16v, miałeś chyba na myśli 24v
Racja miało być 24 xD Hm ale to nic
Co cie nie zabije to wzmocni 
- Od: 13 sty 2009, 01:39
- Auto: Poki co brak ;) Planowana 323f
Witam wszystkich..
dziś pod moje okno zawitała niezła "dziewiętnastka".. 323 1.3i '90 3d
mam nadzieję, że posłuży mi dzielnie jako drugie auto
pozdr.
Adam
dziś pod moje okno zawitała niezła "dziewiętnastka".. 323 1.3i '90 3d
mam nadzieję, że posłuży mi dzielnie jako drugie auto
pozdr.
Adam
-
Adolvo
siema , wiem o MazdaSpeed z netu, szukalem kogos kto tez ma takie autko no i znalazlem
pozdro!!!
-
Maciek69
hejka...
witam Was ja i moja Madzia... ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 15 sty 2009, 18:50
- Auto: Była: 626 coupe GD 2.0 12V
Jest: colt c50 4g15
Czesc. O mazdaspeed wiem z wyszukiwarki w necie
Szukalem klubu w UK gdzie mieszkam i znalazlem przy okazji. Jezdze mazda 3 . Kupilem przypadkiem przez internet. Najpierw bylem na jezdzie probnej subaru impreza gx, pozniej subaru forester, saab 9-5, mitsubishi lancer , mazda 6 . Trudno cos wybrac wiec najlepiej kupowac pod wplywem impulsu:) Jak na razie nie zaluje. Calkiem przyjemne auto jest.
- Od: 3 sty 2009, 11:17
- Auto: Mazda 3 TS 2005
Na forum trafilem po przez google szukajac informacji na temat mazdy mx-3. Samochód kupiłem pare dni temu i jak na razie jestem zadowolony. Troche pojeździłem żeby wyczuć wszystkie bolączki mojej madzi i dzisiaj odstawiłem ją do mechanika na wymiane rozrządu, uszczelek no i maly remoncik zawieszenia.
-
johnnyc
Witam nowych forumowiczow!
Kolejny xedos i 626 GD
Rośniemy w siłę 
siema , wiem o MazdaSpeed z netu, szukalem kogos kto tez ma takie autko no i znalazlem pozdro!
avangarda napisał(a):hejka... witam Was ja i moja Madzia...
Kolejny xedos i 626 GD
Pozdrawiam,
Darek
Darek