Tutaj się witamy
TYGRYSEX napisał(a):Witam wszystkich posiadaczy wyjątkowych autek
Skąd jesteś Koleszko?
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
metha napisał(a):gąsior, zapraszamy na spoty grupy WLKP![]()
![]()
może zawitasz się pochwalić pod M1 w sobotę??
Dzięki za zaproszenie! Chętnie wpadnę, bo chciałbym troszkę upiększyć (i tak jest piękna!) moją Madzie i potrzebowałbym kilku wskazówek od braci
Napiszcie mi proszę o której się spocik zaczyna. Słyszałem, że od 15, ale nie wiem czy to oficial..
Pozdrawiam!
edit:
no i sam sobie odpowiedziałem.. http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=64534
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 24 cze 2008, 22:53
- Auto: mazda 6 2002 r. 1.8
gąsior – dokładnie obserwuj wątek poznania i będziesz na czasie
– ciekawie się zapowiada Twoje autko z avataru 
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
witam, witam!
już niedługo stanę się – mam nadzieję – szczęśliwą posiadaczką cx-7. sprowadzam z usa,trochę w ciemno
liczę na pomoc ale to chyba nie w tym miejscu!
już niedługo stanę się – mam nadzieję – szczęśliwą posiadaczką cx-7. sprowadzam z usa,trochę w ciemno
-
kosama
Witamy, a dlaczego z Kryzysowych Stanów – czy w EU nie było odpowiedniej wersji? Czy to kwestia ceny zaważyła? [tak z ciekawości] 
PARTYBOY napisał(a):TYGRYSEX napisał(a):Witam wszystkich posiadaczy wyjątkowych autek
Skąd jesteś Koleszko?
To zależy o co dokładnie pytasz ... Kalisz / Wieruszów / Wrocław ... i FORD PROBE KLUB POLSKA
-
TYGRYSEX
Kalisz to niedaleko Włocka. Może nas odwiedzisz w niedzielę. Organizujemy dość duże spotkanie.
Witam wszystkich forumowiczów. Jestem posiadaczem mazdy3 trochę od ponad miesiąca, na forum trafiłem przez wertowanie internetu na temat autka.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.

-
bomberas
Siemka. Jestem posiadaczem mazdy 323f od maja ;] o forum dowiedzialem sie od nieznajomego ktory dam mi ulotke za wycieraczke ;] (pozdrowienia dla ciebie);] Jezeli sa jakies spoty w BB to dajcie znac a chetnie sie zjawie
Pozdrawiam ;]
Pozdrawiam ;]
- Od: 6 gru 2008, 18:04
- Auto: 323f '95 1,5
Witam
Chciałem się przywitać pozdrawiając wszystkich.Mam nadzieje spędzić z wami wiele niezapomnianych chwil, co zresztą robiłem do tej pory niezarejestrowany
Infomuię, że oczekuję z motylami w brzuchu na nową Mazdę 6 hatchback 2 DE MZR Exclusive Plus.
Pierwszymi wrażeniami się na pewno podzielę.
Pozdrawiam
Darek
Chciałem się przywitać pozdrawiając wszystkich.Mam nadzieje spędzić z wami wiele niezapomnianych chwil, co zresztą robiłem do tej pory niezarejestrowany
Infomuię, że oczekuję z motylami w brzuchu na nową Mazdę 6 hatchback 2 DE MZR Exclusive Plus.
Pierwszymi wrażeniami się na pewno podzielę.
Pozdrawiam
Darek
-
pietruh
xRzeznikx witamy na forum i zapraszamy na bielskie spoty
masz wiadomość w skrzynce ode mnie z kilkoma ogólnymi informacjami
Witam równie serdecznie wszystkich nowych forumowiczów
Witam równie serdecznie wszystkich nowych forumowiczów
Witam wszystkich, od wczoraj z 626 od dzisiaj z wami.
- Od: 9 gru 2008, 11:57
- Auto: 626 GF '00 2.0i hatchback
Jako że kultura musi być ; ) to witam się ze wszystkimi forumowiczami. Dzisiaj padło postanowienie, że przestaje pasożytować i tak oto powstało to konto. W sumie to zaglądam tu już od wakacji kiedy to stałem się posiadaczem xeda 6 – gorącej "13-nastki", którą powoli staram się doprowadzić do ładu i składu ^^. Na co dzień student ,dlatego czasem można mnie zobaczyć w okolicach Politechniki Wrocławskiej ; ). Tyle tytułem wstępu, pozdrawia pitrrr
- Od: 11 gru 2008, 20:50
- Auto: xedos 6 CA KF
Ja też witam i radzę korzystać z Regulaminu. Post przenoszę.