Gdzie pracują Mazdowicze?
a ja jestem grafikiem.. ogolnie zajmuje sie tworzeniem jakichs obrazkow, ksiazeczek ulotek, stron, kampanii reklamowych i innych roznych dziwnych rzeczy..
w przyszlym roku sie na jakies studia wybiore moze..
w przyszlym roku sie na jakies studia wybiore moze..
-
lcs9_
a ja studiuje elektrotechnikę. A zajeć /pracy to juz sporo bylo- m.inn wujaszka firma ogrodnicza
, kurier samochodowy, serwisy komputerowe.
póki co męczę się na 3 roku na Polibudzie Poznańskiej

póki co męczę się na 3 roku na Polibudzie Poznańskiej
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
borofik napisał(a):brii jeżeli chcesz mieć taka pracę jak ja ... skorzystaj z opcji szukaj...
heheheehe... oczywiście żartowałem... choć przez chwilę poczuj sie jak osoby którym o tym cały czas przypominasz....
pozdrawiam

Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
z produktem, który ja wykonuje zetknął się chyba każdy z was. na co dzień produkuje zakrywki do soków "Kubuś". po godzinach jestem fotografem amatorem
- Od: 26 paź 2008, 20:55
- Auto: 323c BA 1,5 16v DOHC 95r
waldez napisał(a):z produktem, który ja wykonuje zetknął się chyba każdy z was. na co dzień produkuje zakrywki do soków "Kubuś". po godzinach jestem fotografem amatorem
Waldez ja Ci głowe urwe
Tyle razy sie widzielismy i cisza
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
brii napisał(a):ziezio napisał:
ekspert kryminalistyki
to cos jak Dexter
- Od: 3 mar 2008, 12:45
- Auto: ______________
Witam
Elektronik-Automatyk-Mechanik (czasami produkcja czasami montaż) w firmie produkującej:
– systemy do kontroli wielkości fizycznych w wielu znanych polskich fabrykach (pomiary temperatury, wilgotności, ciśnienia, CO2 oraz wiele innych)
– systemy do lokalizacje spedycji samochodowych (namierzanie GPS) oraz kontrola paliwa w TIR-ach i maszynach budowlanych
– kontrola produkcji (czy przypadkiem ktoś na linii produkcyjnej się nie opierdziela)
a tak na koniec to jestem na kończe studia na inz. mgr Elektrotechnika specjalność energo-elektronika
Elektronik-Automatyk-Mechanik (czasami produkcja czasami montaż) w firmie produkującej:
– systemy do kontroli wielkości fizycznych w wielu znanych polskich fabrykach (pomiary temperatury, wilgotności, ciśnienia, CO2 oraz wiele innych)
– systemy do lokalizacje spedycji samochodowych (namierzanie GPS) oraz kontrola paliwa w TIR-ach i maszynach budowlanych
– kontrola produkcji (czy przypadkiem ktoś na linii produkcyjnej się nie opierdziela)
a tak na koniec to jestem na kończe studia na inz. mgr Elektrotechnika specjalność energo-elektronika
Ostatnio edytowano 24 gru 2009, 17:30 przez kobyll, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 27 lut 2008, 22:01
- Auto: Mazda6 2.0 ON 136KM [SPRZEDANA]
Skoda Octavia '03 2.0 PB+LPG 115KM
przeczytałem chyba z 15 stron i osoby mającej tak ciekawy zawód jak mój nie znalazłem, a mianowicie jestem rolnikiem
( warzywa, zboże )
poza tym studiuje za politechnice rzeszowskiej zarządzanie przedsiębiorstwem
poza tym studiuje za politechnice rzeszowskiej zarządzanie przedsiębiorstwem
- Od: 4 mar 2008, 22:18
- Auto: 626GF 2,0DiTD 1998, Astra II
Ja od 17 października bezrobotny, ale wkrótce to się zmieni
Oprócz tego student WSInf w Łodzi 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)