Kogo widziałem / widziałam
Grzyby ?Pafnucy napisał(a):srebrnej 6-tki kombi na podkladkach z rej TK 34....
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Pozdrowienia dla nowej Mazdy 6 na DKL'kach
Piękne auto!
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
zAgatka napisał(a):Serdeczne pozdrowionka dla Steffana z którym ucielismy sobie wczoraj krótka pogawędke na środku Targowej.
Dzięki i wzajemnie.
W takich momentach to korek jest mile widziany.
Musze przyznać że niesamowicie ta Wasza magdalena wygląda, no i KL pod maską
W ogóle to sorry za niemrawą reakcję jak uchyliłem okno, ale dopiero co wstałem po jeździe konnej, i potem jeszcze koncert... i troche mi jeszcze uszach szumiało...
i wogóle jakiś padnięty byłem
- Od: 13 paź 2005, 12:02
- Auto: Mazda 626 GE 2.5 V6 GT :)
Pozdrowienia dla –> 323C czerwona z klubowymi podkładkami –> os.Widok (Bronowice Nowe) –> codziennie pod moim blokiem stoi 
- Od: 1 lis 2006, 15:47
- Auto: Galaxy MK2 2.3
Pozdrawiam kierownika funkiel nówki sztuki (chyba) trójeczki MPS srebrnej, którą to własciciej testował przed chwilką na Modlińskiej, a pózniej stał przy dziadku. Blachy WA coś tam, bez podkładek chyba
- Od: 2 kwi 2007, 20:11
- Auto: Sebring Limited Convertible
Api napisał(a):Pozdrawiam kierownika funkiel nówki sztuki (chyba) trójeczki MPS srebrnej, którą to własciciej testował przed chwilką na Modlińskiej, a pózniej stał przy dziadku. Blachy WA coś tam, bez podkładek chyba
misiekwaw
Api napisał(a):Pozdrawiam kierownika funkiel nówki sztuki (chyba) trójeczki MPS srebrnej, którą to własciciej testował przed chwilką na Modlińskiej, a pózniej stał przy dziadku. Blachy WA coś tam, bez podkładek chyba
a to dlatego mi sie tak pod dziadkiem przygladales

równiez pozdrawiam
ciesze sie że roczne autko wygląda jak "funkiel nówka sztuka (chyba)"

misiekwaw napisał(a):a to dlatego mi sie tak pod dziadkiem przygladales
No przyglądałem bo ładną tą mazde masz,
no i rzuciły mi się w oczy te trzy zegary co masz na środku, a pamietam, ze ktoś kiedys na forum opisywał ze takie cudo sobie zakładał, myśle koleś z forum to go pozdrowie:)
- Od: 2 kwi 2007, 20:11
- Auto: Sebring Limited Convertible
Api napisał(a):misiekwaw napisał(a):a to dlatego mi sie tak pod dziadkiem przygladales
No przyglądałem bo ładną tą mazde masz,
a dziekuje dziekuje