Kogo widziałem / widziałam
misiolot napisał(a):Xionc napisał(a):Vitaliy napisał(a):Ha,ha. Ja też ją widziałem przy żabce, naprzeciwko Żabki mam klientkę i często tam spotykam czyjąś Mazdę. Pozdrowienia dla właściciela/ki.
Na przeciwko żabki to parkuje czerwona 323bg i to jest moja właśnieAle głębiej przy osowskiej 8x stoi 929 coupe na podkładkach klubowych.
To ja zostałem namierzony karamba
gorsze jest, ze moja narzeczona cie namierzyla i musialem sie chwile tlumaczyc, ze to nie moja 929 tam stala
"Doświadczenie zdobywa się chwilę po tym, kiedy było najbardziej potrzebne..."
- Od: 26 lis 2004, 13:13
- Auto: 929 Coupe GLX '82 :)
Ale masz łatwowierna kobitę oczywiście że to twoja tam stałaSzynol napisał(a):misiolot napisał(a):Xionc napisał(a):Vitaliy napisał(a):Ha,ha. Ja też ją widziałem przy żabce, naprzeciwko Żabki mam klientkę i często tam spotykam czyjąś Mazdę. Pozdrowienia dla właściciela/ki.
Na przeciwko żabki to parkuje czerwona 323bg i to jest moja właśnieAle głębiej przy osowskiej 8x stoi 929 coupe na podkładkach klubowych.
To ja zostałem namierzony karamba
gorsze jest, ze moja narzeczona cie namierzyla i musialem sie chwile tlumaczyc, ze to nie moja 929 tam stala
Nie mogę a w zasadzie ..dlaczego nie ?
- Od: 23 lut 2004, 23:11
- Auto: Chrysler Voyager 3.3 LE jajko
dnia hmmm czwartek 10.3.2005 o 9:30 widziałem czyściutką mx-3 z naklejną klubowa na przedniej szybie i z uroczą damą za kierownicą ! nie udalo mi sie zrobic fotki z przodu
trasa pościgu
na ulicy Technikow --> popularna --> al. jerozolimskie

MÓJ WARSZTACIK DOBRYCH CEN :) www.mstechnik.dbv.pl
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
- Od: 10 gru 2003, 17:02
- Auto: M323BG, Rover 200si 1.4l 103HP
A Ja widziałem dzisiaj Carrrlosa oraz jego drugą polowę... Miałem dojechać na targi lecz wyszło inaczej 
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
marek napisał(a):A my (Inka i ja) widzieliśmy dziś Tomasza760 i nor'a na targach Wiatr i Woda w Hali Expo.
Pozdrawiamy
Potwierdzam spotkanie
A dzisiaj na Jana Pawła przed godz 13- ta minal mnie ktos w 626 wisniowej na nr DW 1333.. Pozdrawiam dopiero teraz, bo zauwazylem, ze ma podkladki klubowe jak juz zaczela odjezdzac. Przyznac sie kto to byl i dlaczego nie dal zadnego znaku jak stal za mna.
A ja w sobotę widziałem czerwoniutką 323 ze spojlerkiem nad szybą nr WF52.. z klubowymi podkładkami, na ul Dolina służewiecka i oczywiście przyjaźnie pomachaliśmy sobie rękami. POZDRAWIAM ... tylko nie wiem kto to ale jakaś znajoma twarz
? hmmmmmmm.....
Mniam GTR
1,3 bara to brrrrrr jedyne 300KM
a ja widziałem w wawie na targowej (ze 2-3 tygodnie temu, jakos pod koniec lutego chyba) mazde 626GE kolor wiśniowy z naklejką klubową na tylnej szybie (taką dużą jak ja mam:P) tzn wtedy dopiero z samym tłem
Prosze właściciela o przyznanie się
! 
Prosze właściciela o przyznanie się

>>> pozdrowienia z syreniego grodu <<<
...serce bije w takt V-acht :)
...serce bije w takt V-acht :)
- Od: 11 cze 2004, 20:25
- Auto: A acht V acht
ja dzisiaj widzielem poraz pierwszy na oczy mazde rx-8
!!!
auto robi w realu pioronujace wrazenie !
widzialem ja pod pałacem kultury!
zamiesciłem oczywiście stosowana karteczke z adresem klubu
miałem dziwne spostrzezenie jak patrzyłem na ludzi przechodzących obok auta , kazdy rzerknal na madzie . nawet jakas stara babcia !

auto robi w realu pioronujace wrazenie !
widzialem ja pod pałacem kultury!
zamiesciłem oczywiście stosowana karteczke z adresem klubu
miałem dziwne spostrzezenie jak patrzyłem na ludzi przechodzących obok auta , kazdy rzerknal na madzie . nawet jakas stara babcia !

MÓJ WARSZTACIK DOBRYCH CEN :) www.mstechnik.dbv.pl
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
- Od: 10 gru 2003, 17:02
- Auto: M323BG, Rover 200si 1.4l 103HP
Fajnie zamontowana przednia tablica rejestracyjna – na zimę jak znalazł
A ja dzisiaj znowu na gocławiu na Fieldorfa widziałem granatową 626 liftback z roku powyżej 1990 z niebieskimi podkładkami i dwoma naklejkami na zdeżaku (chyba PLka i jakieś rajdy)
A ja dzisiaj znowu na gocławiu na Fieldorfa widziałem granatową 626 liftback z roku powyżej 1990 z niebieskimi podkładkami i dwoma naklejkami na zdeżaku (chyba PLka i jakieś rajdy)
Pozdrawiam czerwoną mazdę spotkaną w środę na rogu ulicy Abrachama ok. 22:30
Oraz dziś dopiero zobaczyłem, że rodzina mojej klientki posiada zieloną 626
a byłem u nich już chyba z 5 razy: ale ja
spostrzegawczy 
Oraz dziś dopiero zobaczyłem, że rodzina mojej klientki posiada zieloną 626

Najszczęśliwsza liczba? Oczywiście że 323 (obowiązkowo turkusowa)!
- Od: 25 lut 2005, 15:37
- Auto: turkus 323, 1324, `91r.
Dzisiaj gosciłem w swoich progach kolegę Kamila ( Robaszki ) oraz nowego posiadacza 626 GE na celnych blachach ( jakos nie zapytałem o nicka
) Pozdrawiam raz jeszcze.

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Taaa...to była bardzo miła wizyta...Jarku...Jadąc przez stolicę widziałem kilka mazd przede wszystkim przez dłuższy czas około 11 godziny 17.03 jechałem od centrum handlowego Targówek przez Wisłę w kierunku drogi na poznań jechała za mną czerwona 323 a zaraz potem dołączyła ładna Xedoska z kierowcą płci żeńskiej....Aaaaa no i w Broniszach przy głównej obok siakiegoś sklepu motoryzacyjnego spotkałem srebrną 626 GF ...hmmm
czyja to mogła być...... 

- Od: 19 lis 2004, 21:58
- Auto: mazda 626 2.0
No czyja?robaszki napisał(a):czyja to mogła być......