zapraszam ponownie!
Kogo widziałem / widziałam
Gorące pozdrowienia dla Ivo i jego pilotki, którzy bardzo mile mnie zaskoczyli swoimi wczorajszymi odwiedzinami
zapraszam ponownie!
zapraszam ponownie!
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
Globy jeszcze ma Protege

- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
pozdro fla wlasciciela mazdy 6 w kombi na klubowych podkladkach z Olsztyna widzianego pod blokiem mojej nazyczonej na ulicy Gębika. i chyba mijalem Cukierka w bialej bg na trasie olsztyn – gietrzwald
w piatek kolo godz 16 . jak by co mnie rozpoznac czerwona mazda 323 f BA z Podkladkami Rajd Polski narazie bo klubowe w trakcie kupowania
Rejestracja z Iławy tzn NIL ... Pozdro
- Od: 5 lis 2007, 10:42
- Auto: mazda 323 f 1.8 dohc. 96 r.
Myjk napisał(a):BratCukierka napisał:
Globy jeszcze ma Protege
Już dawno opchnął za guuuurbą kasę.
Ja wiedziałem
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
Pozdrowionka dla kierownika zielonej 323F BA ktora mijalem dzis w Blaszkach rej PKA o ile dobrze kojarze na podkladkach klubowych a i serdeczne Pozdrowionka dla slicznej Pani z czerwonej RX-8 rej ESI swietnie sie jezdzi za kims takim ...
:D:D
Nie jedź szybciej niż lata twój Anioł stróż ...
- Od: 30 cze 2008, 21:11
- Auto: Granatowe Kombi :)
V40
Bardzo serdecznie chciałabym pozdrowić kierowcę mazdy,626(?) combi, kolor fioletowy metalik(okulary przeciwsłoneczne zaburzyły lekko odbiór koloru, ale sądzę,że był właśnie taki), na chrzanowskich tablicach, który był tak uprzejmy i przepuścił mnie wczoraj (niedziela) podwójnie na przejściu dla pieszych na ulicy Dietla, w Krakowie. (dziewczyna moja ma kontuzję więc wczoraj na nogach).
Bardzo Panu dziękuję!
Pozdrawiam
Bardzo Panu dziękuję!
Pozdrawiam
"Żyjemy w koszarach, jesteśmy celem w grze zwanej manewrami szczęścia."
- Od: 16 maja 2008, 15:28
- Auto: Była Mazda 323f BA 1.5 1997r.
voytecku napisał(a):Pozdrawiam Myjka, ktorego widzialem kilka dni temu przy Dickensa.
Pozdrawiaju również – ładna ta Twoja sztuka.
Szkoda, że się nam światło zielone zapaliło i pojechalimy w przeciwne strony.
Pozdor Myjk
Pozdrawiam Adasia zawracającego na Modlińskiej w piątek 10.10 koło 17, trochę za późno zobaczyłem i zdążyłem tylko klaksonem pozdrowić.
Pozdrawiam kierownika srebrnej 323 w sedanie rej LU.... mijanej na obwodnicy Garwolina w niedzielę 12.10 koło 16.
Pozdrawiam kierownika srebrnej 323 w sedanie rej LU.... mijanej na obwodnicy Garwolina w niedzielę 12.10 koło 16.
Pozdrawiam Tomasz
-------------------------------------------------------------------
Moja Madzia
Moja Madzia
- Od: 12 lis 2007, 07:15
- Auto: 626 2.0l '00r
Pozdrawiam kierowce 626 GF Kombii kol. Srebrny / WPR / niebieskie podkładki widzianego dziś na Pl Zawiszy
i 121 Zielony WD (chyba ) tez niebieskie podkladki kierowca widziany za rondem w Zielonce
i 121 Zielony WD (chyba ) tez niebieskie podkladki kierowca widziany za rondem w Zielonce
Była 626 GE KL | Była 323 BG B6 "małyszolot"; Będzie... :D | Kiedyś zdobywczyni 997 obecnie 69 ;) |
- Od: 7 wrz 2006, 22:19
- Auto: mazda 6
Riki widziany wczoraj wieczorem na Radzymińskiej. Jakbyś się tak nie śpieszył to byśmy pogadali wszyscy
pozdro 

Riki napisał(a):misiekwaw i Brt poznałem Was od razustałem na kolejnych światłach to trzeba było podjechać
a zobaczyłem tylko "długie" w lusterku
![]()
bo mielismy wyznaczony kierunek
Pozdrawiam nie wiem kogo, ale w czarnym, fajnie zrobionym xedosie 6 na poznanskich blachach, z reklamą tłumikow na klapie z tyłu. Grunwaldzka w strone miasta jakies 2 tygodnie temu.
I dzis, w lewiatanie zakupy robiła włascicielka szarej 626 sedan z klubowym logo nad [jaka?] szyba.
Pozdro!
I dzis, w lewiatanie zakupy robiła włascicielka szarej 626 sedan z klubowym logo nad [jaka?] szyba.
Pozdro!
Volvo 850 T5R 250KM
- Od: 17 maja 2008, 22:00
- Auto: niżej wypisałem :D