Kogo widziałem / widziałam
Pozdrowienia dla turkusowej Mx-3 DDZ 22XX za którą dzisiaj jechałem krajową ósemką od Łagiewnik do Niemczy.
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
Pozdrowionka Dla kierowniczki Mazdy 6 rej EBE 07**
Grafitowej Mazdy 323BA WZY **** stojacej przy Elektrowni Bełchatów
Srebrnej 323BA z zajefajnym spoilerkiem od Carismy EBE ****
Grafitowej Mazdy 323BA WZY **** stojacej przy Elektrowni Bełchatów
Srebrnej 323BA z zajefajnym spoilerkiem od Carismy EBE ****
Nie jedź szybciej niż lata twój Anioł stróż ...
- Od: 30 cze 2008, 21:11
- Auto: Granatowe Kombi :)
V40
Dzisiaj, Ruda Śląska, około 12, ulica Wolności – mijałem 323F BA ceglanego koloru na podkładkach
Pozdrowienia
Pozdrowienia
Pozdrawiam panastasia spotkanego dziś na Modlińskiej.
trewor napisał(a):Akar.Zaephyr napisał(a):323F BA ceglanego koloru na podkładkach
niestety ten koles nie jest sympatykiem mazd, "tylko nia jezdzi"
Tak czy siak szerokości
Adaś napisał(a):Pozdrawiam panastasia spotkanego dziś na
Modlińskiej.
Odzrawiamy – miło było zobaczyć znajomą podkładke na ulicy;P
jechaliśmy z juniorem na urodziny do wuja – na szczeście monika nie miała oporów do machania przez szybke
coś ciekawego?? tylko co??
- Od: 28 paź 2003, 10:07
- Auto: myszowate 626-twsknie;MX6 ;)
Pozdrawiam kierowniczkę białej 626 GE na tablicach NEL z podkładkami klubowymi, obok której dzisiaj śmignąłem przy galerii na Andersa – nick z forum chyba TRAKII
Pzdr pzdr
Pzdr pzdr
Pozdrawiam
kolege z zielonej 323F BA napotkanego na trasie w ok.Wadowic – bylo porozumiewawcze kiwnięcie głową
oraz drugiego kolege również w zielonej 323F BA napotkanego w Brzeszczy w Oświęcimskim – też mnie kolega zauważył
Ciekawe czy są to klubowicze
kolege z zielonej 323F BA napotkanego na trasie w ok.Wadowic – bylo porozumiewawcze kiwnięcie głową
oraz drugiego kolege również w zielonej 323F BA napotkanego w Brzeszczy w Oświęcimskim – też mnie kolega zauważył
Ciekawe czy są to klubowicze
-
Gość
krzysioww napisał(a):Pozdrawiam kierownika czarnej 6 na tebelkach GO EMIDE spotkanego wczoraj w Starej Miłośnie na ul. Jana Pawła II.
Wiśniowa/bordowa Madzia? Chyba nie miałeś podkładek... Pozdorki
PS czy na Inflanckiej mieszka ktoś z forum sprowadzający szóstki?
Stoją tam dwie sztuki oklejone na sprzedaż.
Pozdor Myjk
pozdrowienia dla Pestka, a w zasadzie jego Precidii widzianej w sobotę ok 12.00 na Piaskach
Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
trewor napisał(a):Pozdrowienia dla Arcika, ktory zwoim wysmienitym RX8 pchal sie 2 auta za mna przez korek na chebziu;D (dz. rudy slaskiej;)
pamiętam, też pozdrawiam serdecznie, starałem się ale nie udało mi się Ciebie dogonić
- Od: 9 gru 2003, 23:08
- Auto: RX-8 HP
pozdrowienia dla dwóch mazd 323f BA zielonkawych które jechały w poniedziałek w stronę Brawinowa około godziny 8.00
- Od: 19 maja 2007, 19:52
- Auto: Mazda 323f 2.0 v6 1997r
Honda VFR V-Tec 800 2003r.
Pozdrowienia dla zielonej Mx-5 NB spotkanej dzisiaj rano przy Hallera we Wrocławiu
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493