My tam dzisiaj zrobilismy niezle zamieszanie z Dziewulskim Ultima GTR

www.mazdaspeed.pl
darekk86 napisał(a):Pozdro dla szarej Efki BA z przyciemnionymi szybami i diodami niebieskimi z przodu ktora widzialem dzisiaj na nocnych wyscigach na Cargo. To ktos od nas? Bo KamilV6 to nie byl a Brylant chyba takich diod nie mial.
My tam dzisiaj zrobilismy niezle zamieszanie z Dziewulskim Ultima GTRTakiej fury to jeszcze na wyscigach nocnych nie bylo
Jaksa napisał(a):Michał , jak Ty jezdzisz ze w ogole Ciebie nie widze ?
Jaksa napisał(a):Widuję rozne mazdy a Twoją widziałem tylko raz na Dęblińskiej.
misiekwaw napisał(a):no jak było za mało widzów, to teraz będzie więcej, echhhh ysz
Obecnie jezdzę Wisłostradą , Ostrobramską omijam bo wszystko tam stoi....Myjk napisał(a):Ja Ciebie też tylko raz widziałem przy GUSie
darekk86 napisał(a):misiekwaw napisał(a):no jak było za mało widzów, to teraz będzie więcej, echhhh ysz
Niestety widzow tam zawsze byly tlumy a wczoraj policji jeszcze wiecej... Wczoraj wyjatkowo sie uwzieli, staneli na miejscu startu na sygnale i stali. Zgarniali ludzi za zle parkowanie, za wjazd pod prad, no za wszystko co sie dalo. Tak to jeszcze nie bylo nigdy :/
mlody1921 napisał(a):pozdro dla kolegi w bordowej rx8 na obwodnicy gdańskaklubowicza
pawelMX6 napisał(a):mckoper, widziany wczoraj pod Tesco w CisowejMillenia prezentuje się po prostu świetnie i zacnie.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości