Kogo widziałem / widziałam
Pozdrowienia dla wszystkich klubowiczów i sympatyków marki spotkanych 10 i 17 sierpnia na krajowej 11-stce i jej okolicach. Jeżeli widzieliście wtedy srebrną 323C jadącą na światłach dziennych, to na 99,9 % byłem to ja 
- Od: 15 kwi 2007, 23:30
- Auto: 323C (BA) 1.5i 16V '97
Pozdrowienia dla wszystkich Mazd widzianych w piątek na krajowej 7, a troszkę ich było
przed wjazdem do Gdańska mijałam srebrną o rej. GD..., czerwone podkładki klubowe...padało, co zamazywało ogólny obraz rzeczywistości 
Ostatnio edytowano 17 sie 2008, 21:28 przez Marzena, łącznie edytowano 1 raz
Pozdro dla Faraona widzianego dzisiaj na parkingu przy M1 na Szwajcarskiej w Poznaniu. Nie wiedizałem na początku czy to on jak go zobaczyłem, ale kiedys widziałem go na fotce na forum. A, że od niedawna jestem na forum nie wiedizałem czy to na bank on. I z tego co pamietma mial 323F BA V6. Ale jak wracałem do chaty to mi sie przypomniało, ze ja sprzedał ostatnio
, ale widiząłem znowu poszedł Japonca i wybór padł na 626
Pozdro Faraon, niech nowy wóz się spisuje. Fajny kolorek nowego nabytku
Acha- ja stałem prawie naprzeciwko Twojej fury w zielonej 323F BA
Pozdro Faraon, niech nowy wóz się spisuje. Fajny kolorek nowego nabytku
Acha- ja stałem prawie naprzeciwko Twojej fury w zielonej 323F BA
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
pozdrowienia dla seledynkowej mazdy na rej ETM .... którą zatrzymały pały w piątek na Gierkówce mam nadzieje że obyło się bez mandatu 
- Od: 19 maja 2007, 19:52
- Auto: Mazda 323f 2.0 v6 1997r
Honda VFR V-Tec 800 2003r.
alinoe napisał(a):malutka no niestety tez sie spoznilem, ostatnio ogolnie czesto mi sie to zdarza oczko
do milego oczko
hehe no ja też...dziś 2,5 h

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
pozdrowienia dla bartezm-a z zach-pom spotkanego przeze mnie w sobotnią noc 9.08, pędzącego w swojej czerwonej 323F BJ na jednej z dróg zach-płd Ukrainy w drodze na Krym, czyli w tym samym, co ja kierunku. tyle że ja byłem jednym z pasażerów vw transporter
maździarzy z naszego forum można jednak spotkać wszędzie
maździarzy z naszego forum można jednak spotkać wszędzie
póki co, niczego nie szukam...
- Od: 31 maja 2007, 15:09
- Auto: 626 GF FS 136KM
Kto ma granatową mazdę 323 C o nr SBE .... a dalej nie znam?
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

STEffAN napisał(a):Jeszcze raz dzięki za solidną robotę.
Ciesze sie ze znowu madzia odzyskała wigor....
Michał , jak Ty jezdzisz ze w ogole Ciebie nie widze ?Myjk napisał(a):Dzisiaj pod alstor'em widziałem 323 w kolorze... seledynowym
Widuję rozne mazdy a Twoją widziałem tylko raz na Dęblińskiej.
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY