Kogo widziałem / widziałam
Wszystko przez rejestracjeMyjk napisał(a): Zauważyłem też, że od kiedy jeżdżę Madzią,
to mniej osób mi wymusza pierwszeństwo, mniej wyprzedza i ogólnie mniej pajacuje
przed nosem i za plecami. Tym bardziej to dziwne, bo ja jeżdżę na rej. G0

Pozdrawiam Adasia ktorego dzisiaj widziałem na Banacha . Adaś , dzwięk filtra jest [tiiit]

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Czyj to samochod, m6 GG WN 59*** z klubowymi podkladkami? Autko widzialem calkiem niedawno na Sadybie, na Egejskiej (chyba tak sie nazywa ta ulica).
Dzisiaj widzialem granatowa 323C LLU * z podkladkami pod Leroy Merlin, serdecznie pozdrawiam.
Pozdrawiam kierowce czerwonej MX-6 z podkladkami z ktorym machalismy sobie przed rondem na placu Zawiszy.
Pozdrawiam,
voytecku.
Dzisiaj widzialem granatowa 323C LLU * z podkladkami pod Leroy Merlin, serdecznie pozdrawiam.
Pozdrawiam kierowce czerwonej MX-6 z podkladkami z ktorym machalismy sobie przed rondem na placu Zawiszy.
Pozdrawiam,
voytecku.
Serdeczne pozdrowionka dla Jasky którego dziś z rana (godz. 9.00) widziałam na ul. Połczyńskiej. Jechałam firmową corsą wiec napewno mnie nie widziałeś.
Pozdrowionka również dla kierowniczki czerwonej mazdeczki 121 widzinej wczoraj wieczorkiem na wale w stronę otwocka. (Mazdeczka na podkładkach klubowych)
Pozdrowionka również dla kierowniczki czerwonej mazdeczki 121 widzinej wczoraj wieczorkiem na wale w stronę otwocka. (Mazdeczka na podkładkach klubowych)

Moja mazda to już tylko wspomnienie . . .
- Od: 28 mar 2006, 23:28
- Auto: 323F 1.6 :)
Oooo! Dziękuje i równiez pozdrawiam.zAgatka napisał(a):Serdeczne pozdrowionka dla Jasky którego dziś z rana (godz. 9.00) widziałam na ul. Połczyńskiej. Jechałam firmową corsą wiec napewno mnie nie widziałeś.
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Witam...dziś około godziny 16.45 spotkanie MAZDA 6 vs. MAZDA 6 (obie szare w kombi) W-wa ulica od Odrowąża do Budowlanej na wysokości LIDL-a...wymienione przyjazne spojrzenia, uśmiechy, szybkie obejrzenie na równi jadących autek
...Pozdrawiam Szanownego kierowcę WR 15***...ładne te nasze Madzie
...pozdrowienia śle WJ 67***...Pozdrawiam też parkującą Madzie pod LIDL-em koło ulicy Budowlanej WPI *****
...odjazddd...

Nie o to, nie o to, nie o to...
- Od: 1 mar 2008, 22:54
- Auto: M6 2.0d 136km Sport Exclusive
Pozdrówki dla Kolegi z klubowymi podkładkami w X6 na Gdyńskich tablicach
zauważony w Redzie na Obwodowej i kolegi z Mazdy 323 BA też na Gdynskich blachach który stał na bulwarku w gdynii-pozdro ziomy

Pozdrowienia dla wszystkich Mazd spotkanych w piątek na trasie Brodnica-Szczecin, oraz drodze powrotnej w niedzielę ze Szczecina do Brodnicy.
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Pozdrowionka dla Mazdy 323F o nr ZS 76*** z klubowym podkladkami, ktora wyprzedzala mnie w ostatnia niedziele na trasie E30 (gdzies miedzy Kolem a Koninem).
nie ma co płakać na rozlanym mlekiem, toż to nie piwo
- Od: 25 lut 2008, 09:33
- Auto: 626 GE FP, 323F BA BP
pozdrawiam Viole i Adama (Devila) widzianych rano w drodze do pracy na Lubelskiej, ok 11 widziana srebrna 6 kombi na podkladkach klubowych rej: WPI.... w Piasecznie na ul Julianowskiej obok bazy BOSTA BETON.
pozrawiam tez Klawego 323 ktory zaparkowal kolo mojej pracy i chyba byl troche zdziwiony jak mu droge zajechalem
pozrawiam tez Klawego 323 ktory zaparkowal kolo mojej pracy i chyba byl troche zdziwiony jak mu droge zajechalem

V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
marcinkosky napisał(a):srebrna 6 kombi na podkladkach klubowych rej: WPI.... w Piasecznie na ul Julianowskiej obok bazy BOSTA BETON.
haha Deltom
Marcin to byłeś dziś po sąsiedzku
A ja pozdrawiam Violetkę z którą spotkałyśmy się w drodze z pracy i która nie zdziwiła się że trąbi na nią czerwone AVEO

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
malutka napisał(a):marcinkosky napisał:
srebrna 6 kombi na podkladkach klubowych rej: WPI.... w Piasecznie na ul Julianowskiej obok bazy BOSTA BETON.
haha Deltom zeby
Marcin to byłeś dziś po sąsiedzku zeby
nie ja
A ja pozdrawiam Xeda6 rej CB.... z klubowymi podkładkami widzianego w niedziele na rondzie w Starych Babicach
Pozdrawiam Tomasz
-------------------------------------------------------------------
Moja Madzia
Moja Madzia
- Od: 12 lis 2007, 07:15
- Auto: 626 2.0l '00r
marcinkosky napisał(a):pozdrawiam Viole i Adama (Devila)
malutka napisał(a):A ja pozdrawiam Violetkę
dziękujemy i również pozdrawiamy
Marcinkosky chyba pierwszy raz widziałam Twoją efkę hihi bo do tej pory tylko służbowe, a jeżeli chodzi o Aveo to wiem, że czasami na tej trasie może mnie obtrąbić takie jedno czerwone

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Violetka napisał(a):a jeżeli chodzi o Aveo to wiem, że czasami na tej trasie może mnie obtrąbić takie jedno czerwone zeby
żebyś ty wiedziała jak się spieszyłam żeby Cię jeszcze złapać na czerwonym

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Violetka napisał(a):Marcinkosky chyba pierwszy raz widziałam Twoją efkę hihi bo do tej pory tylko służbowe
a i tu sie mylisz
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
malutka napisał(a):żebyś ty wiedziała jak się spieszyłam żeby Cię jeszcze złapać na czerwonym
pisałam kiedyś, że innym razem mnie dogonisz
marcinkosky napisał(a):na czerniakowskiej kiedys jak jechalem do pracy to tez sie widzielismy
faktycznie

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
pozdrawiam panią kierowniczkę z seledynowej f-ki która jechała w strone ronda wiatraczna na rej. DBL.....

- Od: 19 maja 2007, 19:52
- Auto: Mazda 323f 2.0 v6 1997r
Honda VFR V-Tec 800 2003r.