Witam.
Od paru dni mam RX-8. Ciekawi mnie, czy możliwy jest podgląd wskazań komputera takich jak średnie/chwilowe spalanie, średnia prędkość, etc... Nie znalazłem niczego na ten temat zarówno w instrukcji jak i na forum.
Jeżeli jest to możliwe, to proszę o wskazówki, jak się do tego dostać.
Pozdrawiam,
chestero
Wskazania komputera
Strona 1 z 1
Lucky RX napisał(a):Zapewne inżynierowie Mazdy zrobili to specjalnie. Woleli żeby kierowcy rexów nie patrzeli się wciskając gaz jakie ogromne ilości benzyny pochłania. "Czego oczy nie widzą tego sercu nie żal"
O tym samym pomyślałem...
Pozdrawiam,
chestero
- Od: 5 paź 2008, 21:41
- Auto: RX-8 '08 Anniversary Edition
No to jedyny racjonalny argument
Jak jade ojca Jeep'em Grand Cherokee 4.7L V8 benzynka ofc, to zawsze na komputrze włączam sobie temperaturę Wolę się nie dołować ani średnim ani chwilowym spalaniem
W Mazdzie ktoś o to zadbał:P
Jak jade ojca Jeep'em Grand Cherokee 4.7L V8 benzynka ofc, to zawsze na komputrze włączam sobie temperaturę Wolę się nie dołować ani średnim ani chwilowym spalaniem
W Mazdzie ktoś o to zadbał:P
Rotary Inside
http://www.rxklub.pl
http://www.rxklub.pl
Deniorek napisał(a):<lol> Ale ja mimo wszystko chciałbym wiedzieć ile spalam w danych momentach. Może miałbym trochę więcej pokory przy podrzucaniu obrotów.
No i właśnie chodzi o to żeby nie mieć tej pokory co by to była za przyjemność z jazdy
JAPAN RULEZZZ
- Od: 21 sie 2008, 11:47
- Auto: Mazda RX-8
Lucky RX napisał(a):Deniorek napisał(a):<lol> Ale ja mimo wszystko chciałbym wiedzieć ile spalam w danych momentach. Może miałbym trochę więcej pokory przy podrzucaniu obrotów.
No i właśnie chodzi o to żeby nie mieć tej pokory co by to była za przyjemność z jazdy
Jako posiadacz Rexa wiesz jak ludzie krzywo patrzą na nas. Co jak co, ale Rexik robi trochę zamieszania, a prędkości się w nim nie czuje. Sam bym nie wiedział co myśleć o kierowcy, który z niemal dzikim rykiem wyprzedził mnie jadąc dwa razy szybciej. A tak najczęściej jest na naszych rodzimych drogach.
- Od: 10 lip 2008, 19:28
- Auto: RX-8 231KM [Lighting Yellow]
Strona 1 z 1