przemekw napisał(a):A Twoja jaki ma kolor
Cerwono, rasowo, sportowo
www.mazdaspeed.pl
brii napisał(a):Jakby cos to w maju E60 3 l V6 w dieslu (218 kucy, 500nM) z Dynamic Drive i Active Steering jest do sprzedania
A za ile, który rocznik i jaki przebieg??
przemekw napisał(a):E60 3 l V6
MKG napisał(a):bo czarne sa najładniejsze ..... wszystkie służbowe mamy czarne
tr napisał(a):Momentami bylo 200+, a on jak przyczepa caly czas w takiej samej odleglosci
tr napisał(a):Powiedzial bym, ze mial nawet minimalny zapas mocy i mogl przyspieszac szybciej niz ja w calym zakresie predkosci
tr napisał(a):Spotalem sie tez w PL na normalnej drodze z mondeo ST 220. Jechalismy na swiecko, wyprzedzilem go i wsiadl mi na ogon. Niewazne, czy pusta droga czy wyprzedzanie siedzial mi idealnie na ogonie, nie odpadajac ani na centymetr. Momentami bylo 200+, a on jak przyczepa caly czas w takiej samej odleglosci :/. Powiedzial bym, ze mial nawet minimalny zapas mocy i mogl przyspieszac szybciej niz ja w calym zakresie predkosci
tr napisał(a):Az zarknalem na specyfkacje ST220:
226KM z 3 litrowego V6, 280nm i masa 1506 kg. Do setki 6.8
Puhcio napisał(a):A BMW masz w automacie ?
przemekw napisał(a):Tak, i tego diesla polecam tylko w automacie. BMW zrobilo bardzo dobry automat i w manualuu ciezko pojechac tak dobrze
przemekw napisał(a):Przygladajac sie RX-8 i wchodzac na rozne strony internetowe wyczytalem, ze RX-8 rozpedza sie 6 – 6.9 sek do setki. BMW 530d za to od 6.8 – 7.3 do setki
MegaLoL napisał(a):Sory ale piszesz bzdury, bez urazy. Automat jak najbardziej do komfortu, ale jesli chodzi o wlasiwosci jezdne to manual jest lepszy.
przemekw napisał(a):RX-8 w USA tez wystepuje w automacie
Puhcio napisał(a):Tu się nie zgodzę. Są nowoczsne skrzynie (np. DSG) które są wiele szybsze od tradycyjnej skrzyni.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości