W poszukiwaniu upragnionego RX-8
Dzisiaj auto zostalo mi podstawione do testowania – silnik odfloodowany. Zrobilem kilka rundek. Nic nie stuka, nic nie znosi. Przy okazji dogadalismy sie co do transakcji i wypelnilem wniosek kredytowy – jezeli bank przydzieli mi kredyt, to w przyszlym tygodniu zostane wlascicielem srebrnego rexika 
-
screemer
a jak bym ja chciał kupic Mazde RX-8 to jaka by chcie mi polecil??
- Od: 2 lip 2008, 21:28
MazdaRx8FAn napisał(a):a jak bym ja chciał kupic Mazde RX-8 to jaka by chcie mi polecil??

RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks ::
"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

Witam,
Mam do sprzedania piękną, czarną RX8 z 2007 roku.
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9261147 Może byłby ktoś z was zainteresowany kupnem lub może znacie kogoś takiego to prosił bym o kontakt pod nr tel 668808812 lub pod mailem p.golaszewski@jurgo.pl. Co do ceny to oczywiście możemy się dogadać
Chętnie odpowiem na wszystkie wasze pytania. Proszę pomóżcie 
Mam do sprzedania piękną, czarną RX8 z 2007 roku.

- Od: 14 paź 2008, 22:03
- Auto: Mazda rx8
Jak autko z USandA i bezwypadkowe to padaj VIN jak nie masz nic do ukrycia. Napewno podziała na Twoją korzyść. Ładna czarnulka, jak ja bym chciał czarną ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ludzie troszkę boja się aut z USA bo te wszystkie niby "bezwypadkowe" po sprawdzeniu carfax'u już jest załamka. Wiem coś o tym jak ja szukałem RX-8 aż pojechałem do Niemiec żeby mnieć czyste sumienie.
Zobacz jakich jest igiełek z USA 90% na stronce bezwypadkowe.net
http://bezwypadkowe.net/f240/mazda-rx-8-2006-gdansk-pomorskie-19168/
edit
VIN na 100% taki "JMF1E173170208562" bo carfax go nie widzi.
Zobacz jakich jest igiełek z USA 90% na stronce bezwypadkowe.net
http://bezwypadkowe.net/f240/mazda-rx-8-2006-gdansk-pomorskie-19168/
edit
VIN na 100% taki "JMF1E173170208562" bo carfax go nie widzi.
Goły napisał(a):To nie wiem, taki mam w dowodzie rejestracyjnym
A na autku jakie numery? Pytam o to bo kolega szuka ReXa juz kilka miesiecy ale wiadomo jak to jest z autkami.
Już nie jestem zainteresowany tym autkiem bo całkiem "bezwypadek" to nie jest – miał spotkanie z latarnią/sygnalizatorem!. I ten VIN w dowodzie dziwny conajmniej może to tylko błąd ale za taką cene można wymagać trochę więcej i wersja podstawa, nawet zawieszenie to podstawowe.
Szkoda że wszyscy (no prawie) pisza bezwypadkowy.
Pozdrawiam powodzenia w sprzedaży.
Szkoda że wszyscy (no prawie) pisza bezwypadkowy.
Pozdrawiam powodzenia w sprzedaży.
Po pierwsze to wersje tego auta widziałeś na zdjęciach i nie rozumiem dla czego to krytykujesz dla tego też mam najmniejszą cenę na otomoto z tego rocznika. Po drugie jeżeli wgniecenie w kształcie pięści na błotniku i jeszcze mniejsze na zderzaku (mogę wysłać na maila zdjęcia) jest to dla ciebie wypadek to nie wiem jak interpretujesz np: dachowanie (może rozpier...). A po trzecie to VIN we wszystkich papierach jest dobry tylko urzędnik się pomylił w dow. rej. co już poprawiłem i raczej to moją winą nie jest. Ciekaw jestem czy twój samochód jest w lepszym stanie?
- Od: 14 paź 2008, 22:03
- Auto: Mazda rx8
Goły napisał(a):Po pierwsze to wersje tego auta widziałeś na zdjęciach
Zgadza się, oczywiście że widziałem.
Goły napisał(a):jeżeli wgniecenie w kształcie pięści na błotniku i jeszcze mniejsze na zderzaku (mogę wysłać na maila zdjęcia) jest to dla ciebie wypadek
Nie wiem jak wyglądało autko – napisałem co zostało odnotowane w historii autka w carfax. Może jak bys wspomniał wcześniej o tym to bym nie napisał jak napisałęm
Goły napisał(a):nie wiem jak interpretujesz np: dachowanie (może rozpier...)
Interpretuje tak: auto po dachowaniu = złom!
Goły napisał(a):A po trzecie to VIN we wszystkich papierach jest dobry tylko urzędnik się pomylił w dow. rej. co już poprawiłem i raczej to moją winą nie jest.
Ok. Napisaełem przecież
Luk@s napisał(a):może to tylko błąd
Goły napisał(a):Ciekaw jestem czy twój samochód jest w lepszym stanie?
Ja jestem zadowolony ze stanu mojego ReXa.
Mimo wszystko szerokości i powodzenia.
Po dachowaniu auta nie da się uratować. Chociaż kto wie. Niektórzy to potrafią.
BTW: W Stanach nawet jak zderzak zerwiesz, a policja to spisze to w historii będzie wbita kolizja. Nawet przy potrąceniu psa jak halogen wypadnie to też kolizja. Machina wujka Sama tak działa, że prawie nic się nie ustrzeże.

BTW: W Stanach nawet jak zderzak zerwiesz, a policja to spisze to w historii będzie wbita kolizja. Nawet przy potrąceniu psa jak halogen wypadnie to też kolizja. Machina wujka Sama tak działa, że prawie nic się nie ustrzeże.
- Od: 10 lip 2008, 19:28
- Auto: RX-8 231KM [Lighting Yellow]
wOOx napisał(a):Mało w zyciu widziałes.
Oj sporo widziałem, może nawet za dużo sie na oglądałęm i zostało mi pare widoków przed oczyma. Jedziłem nawet zlepkiem którego dałem sobie wcisnąc – wiem głupi byłem, ale cena przesądziła wybór i mnie oslepiła (a póżniej auto przy małej kolizji złożyło się jak zabawka z plastiku)

Jak sie nawet popatrzy na lawety z autami jakie wracają z zachodu to strach dalej myśleć czy nie wjedzie w Ciebie autko które zle poskładają, zapomną przykręcić paru rzeczy itp.