d-rose napisał(a):Witam wszystkich fanów RX-8
Cześć
d-rose napisał(a):budżet mam do 30k,
Ostatnio 8mki mocno staniały, nie mniej jednak ciężko będzie Ci znaleźć fajną sztukę w tym budżecie.
d-rose napisał(a):1. Czy znacie jakiegoś mechanika/zakład, którzy w swojej ofercie mają jazde z klientem i oglądanie samochodu? Chodzi mi o to ze jestem z w-wa a ofert jest tu niewiele, a nie chciałbym jechać na śląsk i dawać madzię do sprawdzenia w nieznanym mi ASO.
No to się ciesz, żeś ze stolicy! Masz Kojota za winklem

d-rose napisał(a):2. Czy jeżeli zanalazłem Rexa z szyberdachem, to czy może to oznaczać że fura jest bardzo przerabiana? bo z tego co wiem modele z 2004/2005 nie miały tego w standardzie, więc boje sie troche tego szyberdachu
Nie prawda

Gdzie tak wyczytałeś?
d-rose napisał(a):3. Czy ktoś, kto posiada mazdę z przebiegiem 60-100k i jezdzi nia dlugo mógłby pochwalić się jak idzie mu połączenie spokojnej jazdy na codzień i tylko sporadycznym katowaniem.
Co masz na myśli?
d-rose napisał(a):nie ukrywam ze kupowalbym taka fure do szybkiej jazdy,
Do tego jest ten samochód

Choć w przeciwieństwie do zakrętów prosta nie jest jego domeną
d-rose napisał(a):micra 1.0
Konkret przeskok, pilnuj żeby konie Cię nie poniosły
d-rose napisał(a):5.Radzicie mi teraz czegoś poszukać (zakpu na około czerwiec/lipiec), czy przeczekac do zimy? boje się
IMO jesień jest najlepszym czasem na zakup auta sportowego, lato z lansem się skończyło, garaż robi się za ciasny, a rodzina się powiększa...
Zadzwoń do Kojota stacjonującego w Kobyłce. Powiedz, że szukasz 8mki, może będzie wiedzieć, że ktoś gdzieś coś. Jeśli nie, poszukaj sam, a w/w zabierz na wycieczki oględzinowe

Powodzenia!