RX8 Jap Spec ECU
Strona 1 z 1
Hey. Wie ktoś może gdzie dorwać japoński ECU do ReXa??? Podobno produkuje 247hp, porównywałem z wersją 231 i jest spora różnica
Gdzie można by zrobić Remap??
- Od: 31 maja 2009, 15:33
Kombinowałem jakby podnieść moc ale zrobie chyba chiptuning, chciałem kupić CAI K&N typhoon ale naczytałem sie troche że to też bez sensu.
- Od: 31 maja 2009, 15:33
Bez portingu i turbo to i program jest bez sensu.
Dostaniesz ile... 15 koni ? 20 ?
Jak chcesz podnieść moment i moc (deliaktnie) dolotem to tylko Racing Beat (tylko do wersji High Power), Typhon nie pomoże.
Dostaniesz ile... 15 koni ? 20 ?
Jak chcesz podnieść moment i moc (deliaktnie) dolotem to tylko Racing Beat (tylko do wersji High Power), Typhon nie pomoże.
Rotary Inside
http://www.rxklub.pl
http://www.rxklub.pl
O ile dobrze pamiętam to modyfikacja za pomocą Cobba polega na zmianie mapy paliwa opartej na tej z japońskiej wersji, co ciekawsze jest to dedykowane do aut wyposażonych w seryjne wersje dolotu i wydechu, oraz tylko wersji HP.
- Od: 7 lut 2009, 22:11
- Auto: słoniu, franio, złomek, pomarańczka
boletz napisał(a):O ile dobrze pamiętam to modyfikacja za pomocą Cobba polega na zmianie mapy paliwa opartej na tej z japońskiej wersji, co ciekawsze jest to dedykowane do aut wyposażonych w seryjne wersje dolotu i wydechu, oraz tylko wersji HP.
Cobb można zastosować do każdej wersji
RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks ::
"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

Strona 1 z 1