Witam
Mam Rx-8 z automatem ze Stanow i mam wrazenie ze przy przyspieszaniu, skrzynia nie zrzuca biegu na nizszy tak szybko jak nalezy.Albo mi sie tak tylko wydaje.
Prosze o jakies info, czy to normalne czy moze tylko u mnie tak jest.
I czy ewentualnie mozna cos z tym zrobic???
Pozdrawiam
Marcin
Skrzynia automatyczna
Strona 1 z 1
Dzieki za informacje.
Tak zrobie. Ale powiedziano mi rowniez ze jakis sterownik od skrzyni moze byc kiepski,uszkodzony lub zle zsynchronizowany. orientujesz sie czy to mozliwe???
Tak zrobie. Ale powiedziano mi rowniez ze jakis sterownik od skrzyni moze byc kiepski,uszkodzony lub zle zsynchronizowany. orientujesz sie czy to mozliwe???
- Od: 19 lut 2010, 16:17
- Auto: Mazda Rx-8
Nie orientuje się niestety. Mało jest informacji o automatach z RX-8 a ja tematu nie zgłębiałem bo mnie taka opcja nie interesowała nigdy. Kto ci powiedział ze takie cos mogło paść ? Wiesz z RX-8 jest tak ze 90% mechaników nie mając pojęcia co jest Twojemu autku za samą wyjątkowość koji Ci taką cene za naprawde ze Cie zetnie z nóg z okazji :
"Masz Pan wyjątkowe auto to i naprawa tez będzie wyjątkowa kosztowna !"
Sprawdz w ASO pod warunkiem ze sie zna na tym spytaj w swoim ASO szczerze : ILE ROBILISCIE/ WIDZIELISCIE AUTOMATÓW Z RX-8 ?
"Masz Pan wyjątkowe auto to i naprawa tez będzie wyjątkowa kosztowna !"
Sprawdz w ASO pod warunkiem ze sie zna na tym spytaj w swoim ASO szczerze : ILE ROBILISCIE/ WIDZIELISCIE AUTOMATÓW Z RX-8 ?
- Od: 9 mar 2009, 10:50
- Auto: RX-8
Strona 1 z 1