Nawigacja
Strona 1 z 1
Witam i chcialvbym sie spytac uzytkownikow RX-8 jak wyglada sprawa z nawigacja, chodzi mi konkretne jak sie sprawuje dodana mapa i jaki jej zakres. Jestem w trakcie szukania RX-8 i rozwazam auto z seryjna nawigacja ale nie wiem czy jest tam mapa calej Europy ? Troche podrozuje i przyda mi sie mapka z cala Europa. Jesli nie jest tak jakbym chcial prawdpodobnie kupie nawigacje Sony. Pozdrawiam!!
Ja mam w swojej navi fabryczną .
Mam mapę na DVD zachodniej europy w języku angielskim,
nie ma polski i krajów na wschód od niemiec.
jeżeli chcesz to mogę sprawdzić dokładnie jakie kraje są na płycie.
była już dyskusja na temat navi do RX-8
tutaj http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=15091
Mam mapę na DVD zachodniej europy w języku angielskim,
nie ma polski i krajów na wschód od niemiec.
jeżeli chcesz to mogę sprawdzić dokładnie jakie kraje są na płycie.
była już dyskusja na temat navi do RX-8
tutaj http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=15091
- Od: 11 lip 2004, 19:42
- Auto: CX 9
Wlasnie kupilem Tom Toma GO 510 (eBay niecale 1800zl), nigdzie nie moglem dowiedziec sie czegos dokladniejszego o Sony. Mam nadzieje ze bedzie mapa Gdynii
. Jechalem kiedys z taksowkarzem i mial wlasnie telemape i dzialalo mu rewelacyjnie.
RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks ::
"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

Witam!
Posiadam oryginalną nawigację w RX-8 2004 r. na europę zachodnią.
Szukam polskiej. Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
QbiX
o [tiiit] ale navi potanialy 
RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks ::

QbiX napisał(a):Witam!
Pozdrawiam
Witam.
Tak się zdarzyło,że mam płytkę z Polską jeszcze z MPS-a.
W poprzednim autku nie działała:–(
a w tym śmiga jak szalona:-D
Zbyt dokładna nie jest ... ale bez przeróbek lepszy rydz niż nic

Pozdrawiam KISSMANN
- Od: 11 lip 2009, 00:43
- Auto: Mazda 6 2.3i MPS MZR
przepraszam za lekkie odgrzewanie kotleta...ale mam pytanie takie bardziej przyziemne. Bowiem poszukuje kogoś z Poznania lub okolic z mapą Europy zachodniej do RXa formad (SDAL), ponieważ niefortunnie skasowałem swoją z pamięci i jak ponownie chcę ją wgrać to nic mi nie czyta i mam czarny ekran.
Gdy wyjmę płytę to prosi o włożenie płyty w celu wgrania...gdy włoży to mam problemy z czytanie. I tak w kółko. Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
ps. No chyba, że jakiś magik posiada mape z EU wschodnią
edit.
Wszystko już ładnie działa
Kurcze lekko pomyliłem tematy bo widzę, że już ktoś miał ten sam problem
"Skasowane oprogramowanie nawigacji"
Ale nadal gdyby ktoś miał płytkę z Europą Zachodnią do 6 /RX8 z Poznania i użyczył na parę minut to byłbym bardzo wdzięczny
Gdy wyjmę płytę to prosi o włożenie płyty w celu wgrania...gdy włoży to mam problemy z czytanie. I tak w kółko. Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
ps. No chyba, że jakiś magik posiada mape z EU wschodnią
edit.
Wszystko już ładnie działa
Kurcze lekko pomyliłem tematy bo widzę, że już ktoś miał ten sam problem
Ale nadal gdyby ktoś miał płytkę z Europą Zachodnią do 6 /RX8 z Poznania i użyczył na parę minut to byłbym bardzo wdzięczny
...::: R X 8 :::...
ЬФЯВФ ЗЩЦУК
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=25727
JA NIE JEŻDŻĘ ZA SZYBKO...JA LATAM ZA NISKO :d
ЬФЯВФ ЗЩЦУК
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=25727

JA NIE JEŻDŻĘ ZA SZYBKO...JA LATAM ZA NISKO :d
- Od: 11 lip 2006, 20:16
- Auto: MAZDA RX-8 HIGH-POWER
Strona 1 z 1