Mazda RX-8 (FE) – Szybkie pytania
Kupie Rexa Bedzie Zdjecie
ale mniejsza z tym... w krakowie znajdie jakas dobra stacje diagnostyczna albo jakis serwis aso ? i ile taki przegląd kosztuje?
RWD jest jak sex – po co jeździć na ręcznym jak można dać w pizdeczke
- Od: 30 sie 2009, 19:02
- Auto: Mitsubishi Eclipse G2 2008-2010
Mazda Rx8 2009 – ?
aa Dodam Ze wszystkie faktury z ASO sa ostatnia wymiana płynow itd w Kwietniu... Auto Sprowadzone z Niemiec w 2007 roku w polsce przejechane ma jakies 16 tys km...jezdziła w tygodniu kobieta a czasem w weekendy koles... ale napewno auto sprawdze w jakims serwisie tylko prosze o podpowiedz dobrego serwisu w KRAKOWIE z gory dzieki.
Mazda Rx8 2009 – ?
clark_rzeszow napisał(a):dobra stacje diagnostyczna
Nie ma takiej ktora by sie znała na wanklach
"Starszy niemiec do koscioła zajechal swoją mazdą jak co niedziela..." Przez forum CI tu nikt nie pomoze, umwo sie w ASO gdzie ci zbadaja to auto za powiedzmy ok 400PLN albo kup bez i daj zarobic kojotowi:)
- Od: 9 mar 2009, 10:50
- Auto: RX-8
dzieki za odp:) a wracając do sprowadzenia. Sam sprowadziłem Eclipse jezdził nim starszy koles w sumie znajomy.. nabite miała 150 tys... Powiem ze nie załuje zakupu nic w nim nie robiłem itd silnik DOHC.. boje sie tego wankla no ale ryzyk fizyk
w czwartek wracam do polski i jade ogladąć samochod wiec bede pisał co i jak... możliwe ze kupie okaze sie na miejscu jak to naprawde wygląda. wOOxlepiej kupic auto czasem z nabitym wiekszym przebiegiem,sciagnietym z zagranicy bo wiem ze to jezdziło i bedzie jezdzic jak bylo serwisowane od nowosci...
Mazda Rx8 2009 – ?

Kurcze może się skuszę.. Ale najpierw trzeba się przejechać jakimś ReXem
Think Fast. Drive Faster. Don't Blink
- Od: 2 sie 2009, 21:33
otiks napisał(a):toolboy a gdzie Ty dorwałeś nowego rexa za taka kase?
w Lodzi salon sprowadzil 10 sztuk z Wloch – nowki z rocznika 2008
rozeszly sie dosc szybko
rx8 galaxy grey .:. rb rev8 exhaust .:. aem cai .:. af short shifter
- Od: 13 kwi 2009, 00:59
- Auto: 2008 RX-8 231hp
hmm, powodzenia, mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy
jakie miales objawy?
wada fabryczna albo jakis skonczony idiota musial nim jezdzic...(wczesniej
)
ps. bylem dzisiaj na przegladzie gwarancyjnym w B-Bialej i okazalo sie ze kolesie z salonu z Lodzi dali ciala i nie wprowadzili danych o przegladzie przedsprzedaznym (czy jakos tak) do systemu
maja to wyjasnic do polowy miesiaca podobno – inni kupujacy auta z tej transzy tez juz im to zglaszali
jakie miales objawy?
wada fabryczna albo jakis skonczony idiota musial nim jezdzic...(wczesniej
ps. bylem dzisiaj na przegladzie gwarancyjnym w B-Bialej i okazalo sie ze kolesie z salonu z Lodzi dali ciala i nie wprowadzili danych o przegladzie przedsprzedaznym (czy jakos tak) do systemu
maja to wyjasnic do polowy miesiaca podobno – inni kupujacy auta z tej transzy tez juz im to zglaszali

rx8 galaxy grey .:. rb rev8 exhaust .:. aem cai .:. af short shifter
- Od: 13 kwi 2009, 00:59
- Auto: 2008 RX-8 231hp
toolboy ooo to sie niebawem moze gdzies tam bedziemy mijac, od polowy listopada mam zaczac prace w cieszynie
- Od: 10 sty 2006, 17:29