Witam!
Czy ktoś może podać masy przyczep jakie może ciągnąć Madzia (pozycje O1 i O2 w dowodzie rejestracyjnym)?
Dzięki.
[NA] Masy przyczepy – MX-5 nie jest przystosowana do holowania
Strona 1 z 1
zagorskid napisał(a):Czy ktoś może podać masy przyczep jakie może ciągnąć Madzia
zagorskid napisał(a):Jak to?

ano tak – mx5 nie jest przstosowany do przyczepy....
ale przy odrobinie wysilku mozna zeswapowac siodlo od jelcza lub kamaza – podobno pasuje plug&play- na bagaznik i wtedy podczepiasz naczepe, ladujesz 24t i w droge
zagorskid napisał(a):Szkoda smutny.
dlaczego?
masz:
Auto: 323F BA 1,5i 16V '98
i tym mozesz ciagnac przyczepy, a mx5 sluzy do jazdy dla przyjemnosci
nie wiem jaka jest przyjemnosc z ciagniecia przyczepy – nigdy tego nie robilem samochodem (traktorem i owszem
mam nadzieje ze sie nie obrazasz za ironie ale to typowy fun car ktory nie ma wiele wspolnego z praktycznoscia a jazda nim to czysta

do bagaznika miesci sie badaz dla 2 osob. przy odrobinie sprytu mozna zmiescic namiot 2 osobowy i ewentualny przewodnik po hotelach zamiast przyczepy.
ja sie zapakowalem z kobieta na 10 dni nad morze i dalo rade
a wiec: powodzenia
ja sie zapakowalem z kobieta na 10 dni nad morze i dalo rade
a wiec: powodzenia
zagorskid napisał(a):Widział, widział... Co więcej nawet na jakiejś stronie o caravaningu znalazł fotki miaty z przyczepką kempingową
hmm... rejestracja zagramaiczna, w innym kraju mogą mieć inne przepisy i dopuszczają jakoś
swoją drogą maluszkiem przyczepkę można ciągnąć
Strona 1 z 1