Pozdrawiam
Odboje
Strona 1 z 1
Stoje wlasnie przed wymiana amortyzatorow z przodu. Znlalazlem firme http://www.eterna.com.pl Maja amorki do mnie po 240zł sztuka. Przy okazji chce wymienic odboje, ale widze, ze do mojego modelu autka nie maja w ofercie ani oni, ani inne firmy. Czy przy tym modelu mazdy nie ma odojow, czy msuze zalozyc od GD?? Jaksa licze na ciebie
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 29 gru 2004, 00:40 przez bajer0, łącznie edytowano 1 raz
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
Amortyzatory są, a odbojów do nichnie ma
Dziwna sytuacja
Bajer popraw temat (odoje)
Edit: zdaje sie że przypadkiem coś dla ciebie znalazłe co prawda nie związane z tematem
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=38046128
Bajer popraw temat (odoje)
Edit: zdaje sie że przypadkiem coś dla ciebie znalazłe co prawda nie związane z tematem

są uniwersalne
napewno coś dobierzesz
napewno coś dobierzesz
Szukam kogoś kto zaopiekuje się GD GT 4WS
Samochód ogólnie sprawny z zadbaną tapicerką co jest unikalne w tym wieku auta.
Wymagający jednak poprawek blacharskich i lakierniczych na które ani ja ani Mazda nie mamy czasu.
Ewentualnych kandydatów zapraszam na PW
Samochód ogólnie sprawny z zadbaną tapicerką co jest unikalne w tym wieku auta.
Wymagający jednak poprawek blacharskich i lakierniczych na które ani ja ani Mazda nie mamy czasu.
Ewentualnych kandydatów zapraszam na PW
- Od: 18 lis 2003, 15:56
- Auto: 626GD89 GT 4WS
Strona 1 z 1