Tubi napisał(a):No ja właśnie odebrałem auto przed chwilą, wymianiłem z tyłu tłoczki w obu kołach 200 zł poszło się rypać...
Nie pamiętam ile dałem za tłoczki ale jeśli są porządne to i tak nie przepłaciłeś
www.mazdaspeed.pl
Tubi napisał(a):No ja właśnie odebrałem auto przed chwilą, wymianiłem z tyłu tłoczki w obu kołach 200 zł poszło się rypać...
sylwo napisał(a):Nie pamiętam ile dałem za tłoczki ale jeśli są porządne to i tak nie przepłaciłeś
lukkil napisał(a):znaczek z maskownic śrub się jakoś łatwo zdejmuje?
art_olsztyn napisał(a):sylwo napisał(a):lukkil napisał(a):znaczek z maskownic śrub się jakoś łatwo zdejmuje?
Próbowałem go zdjąć ale później musiał byś kupić bardzo mocno klejącą taśmę dwustronną o ile w ogóle udało by Ci się to odkleić – nie warto.
Zrobiłem to tak: okleiłem loga mazdy folią samoprzylepną i powycinałem skalpelem, reszta została na chromowanej części osłaniając jąefektu sam się nie spodziewałem a wyszło super
Jakieś zdjęcie?:)
Ruffy napisał(a):Witam jako nowy użytkownik zacnego forum.
Chciałbym się dowiedzieć w jakiej cenie oscylują teraz xedosy, czy budżet w wysokości 5-6 tyś wystarczyłby aby wyhaczyć coś ładnego i nie wymagającego w niego wsadzić drugie tyle aby jeździło? silnik jaki by mnie interesował to zdecydowanie zgazowany i najlepiej v6 chociaż 1.6 też nie pogardzę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6