gwoli ścisłości na zdjęciu jest 'różnicówka' a nie 'eska'radar88 napisał(a):znajdziesz nową "puszkę" z instalacją el + skrzynkę z "esami"

www.mazdaspeed.pl
PittKF napisał(a):gwoli ścisłości na zdjęciu jest 'różnicówka' a nie 'eska' tak tytułem ciekawostki
Wojtek napisał(a):ps. AGADAR, jak bedziesz kiedys w stanie, to wrzuc fotke,
Wojtek napisał(a):a czy moze ona miec zastosowanie w naszych Mazdach?
radar88 napisał(a):Kolego AGADAR zostaw ten kabelek tak jak jest, skoro wszystko działa to znaczy że to nie jest bardzo zły mod, dowiedz się do czego on jest/służy i czy nie będzie on z czymś kolidował
AGADAR napisał(a):Wychodzi ze środkowej kostki do zegarów
Wojtek napisał(a):to jeszcze zapodaj zdjecie kostki od zegarow i dokladne miejsce we wtyczce...
AGADAR napisał(a):Interesuje mnie, czy ten wynalazek jest tylko u mnie, czy ktoś się domysla do czego może służyc.
Wojtek napisał(a):na zdjeciu widac, ze ktos ten przewod podlaczyl (szybkozlaczka) do oryginalnego kabla, aby miec dodatkowy sygnal...
furman napisał(a):Panowie... Powiedzcie jak zaprogramować kluczyć? I czy w ogóle da się to zrobić samemu tak, żeby dało się nim odpalić auto?
Po wpisaniu w szukajce "programowanie kluczyka" nie znalazłem nic dotyczącego xedosa
Jak sprawdzić czy sam kluczyk ma immo w sobie?
furman napisał(a):radar88 napisał(a):żółta kontrolka auta z kluczykiem, jak Ci się taka zapala to masz Imo,
To, że auto ma immo to wiemAle jak sprawdzić czy kluczyk ma w sobie immo?
furman napisał(a):Chodzi o to, że mam 3 kluczyki do Mazdy. Jednym mogę otworzyć i odpalić auto, a 2 pozostałymi – nie oryginalne- tylko otworzyć. Jak odpalę auto to zaraz gaśnie. Pytanie czy one nie mają immo czy mają ale nie są zaprogramowane do auta?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6