aczkolwiek z tymi żarówkami zawsze była kupa śmiechu

www.mazdaspeed.pl
Kacpero napisał(a):Spotkał sie ktoś z czymś takim: nie mam oświetlenia licznika i wszytkich innych (podswietlenie nawiewu itp) jedyne co jest podświetlone to regulacja jasnosci oswietlenia. Bezpieczniki sprawdzałem.
Scania napisał(a):powiem szczerze że "na żywo" diody świecą identcznie biało... więc to musi być kwestia plastiku (odcień lub brud od środka, chociaż nie mam pojęcia jak mógłby tam się dostać)
kamil6423 napisał(a):Panowie mam na desce 2 dziury po wkrętach( po jakimś mocowaniu na telefon), po prawej stronie od panelu nawiewu. Macie może pomysł jak coś zrobić żeby to zasłonić? Myslałem o jakiś znaczku, ale żeby wiochy nie było;p
AGADAR napisał(a):Nikt nie ma dziur po niemieckich telefonach?
freezoneq napisał(a):AGADAR napisał(a):Nikt nie ma dziur po niemieckich telefonach?
Ja mam na tunelu środkowym. Przewiduję szpachlum i ładny, czarny lakier
Marcin napisał(a):AGADAR napisał(a):Nikt nie ma dziur po niemieckich telefonach?
Ja nie mam
LAJCIK29 napisał(a):Ja leję dota 4, ale jaka firma to nie pamietam za 1l zapłaciłem 33zł.
Panowie jestem teraz na etapie wymiany zewn. przegubu lewego (zaczął dość mocno już terkotać), ciągnąc za przegub wyleciała mi półoś razem z przegubem wewn. ze skrzyni,a że z uszczelniacza mi się oliwa ze skrzyni lekutko ulewała dobrze się stało. Pytanko moje takie czy ktoś już wymieniał ten uszczelniacz? W intercarsie kosztuje on 10,54zł JC auto G33000. Nie bardzo wiem jak wyjąć stary żeby czegoś nie uszkodzić. Najzwyczajniej go wyszarpać czy jakosik delikatnie się do tego zabrać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6