Hazu napisał(a):Myślałem że już masz auto.
ja nigdy nie jeździłem automatem teraz jak trochę f-ka pojeździłem to mnie sie bardzo spodobała taka jazda na codzień.
btw, masz na myśli zamiane auto/auto, czy raczej samego osprzętu manual/automat?
www.mazdaspeed.pl
Hazu napisał(a):Myślałem że już masz auto.
ja nigdy nie jeździłem automatem teraz jak trochę f-ka pojeździłem to mnie sie bardzo spodobała taka jazda na codzień.
MichałB napisał(a):witam
mam pytanko czy ktoś może oglądał z was tego xedosa ?http://otomoto.pl/mazda-xedos-C20458425.html
sylwo napisał(a):Wygląda kusząco i opis bardzo przyjemny, warto się nim dokładniej zainteresować a nawet wybrać na oględziny...
MichałB napisał(a):no własnie szkoda tylko ze za bardzo nie znam się na autach... liczyłem ze ktoś z was może był na oględzinach tego xedosa
xedosik999 napisał(a):Przepraszam że przerywam.
Pytanie?
Po oględzinach klocków z lewego przodu, mają gdzieś 3,5-5mm okładziny. Chodzi głównie o dźwięk jakby ,,pisk" czy też tarcie metalu o tarczę . Prawdopodobnie któraś z blaszek przy klockach dotyka tarczy hamulcowej. Czy już pora na wymianę??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6