kargulekxd napisał(a): zobaczmy co bedzie dalo sie zrobic u mnie : )
to samo z pewnością

www.mazdaspeed.pl
radar88 napisał(a):kargulexd mam gdzieś ten zaworek od odmy, jeżeli chcesz to mogę jutro poszukać w garażu.
Spojrzę jutro w garage.kargulekxd napisał(a):radar88 napisał(a):kargulexd mam gdzieś ten zaworek od odmy, jeżeli chcesz to mogę jutro poszukać w garażu.
no jesli w poniedzialek nie kupie napewno odezwe sie do Ciebie bo chyba tylko 1 na allegro jest z tego co widziałem ;]
radar88 napisał(a):kargulekxd przy okazji, uzupełnij profil o potrzebne dane, skąd i auto.
XED napisał(a):nigdy go nie wyjmowałem dlatego nie widziałem go od drugiej strony![]()
Hazu napisał(a):To się po prostu wyciąga, trzy ma się to siłą tarcia tego widocznego pierścienia.
radar88 napisał(a): Hazu napisał(a):To się po prostu wyciąga, trzy ma się to siłą tarcia tego widocznego pierścienia.
Czyli mam załapać i próbować na chama wyciągnąć. Jutro wkręcę stary tłoczek w imadło może się uda
Hazu napisał(a):Tak wyjść powinno, ale wkłada się już inaczej (nie pamiętam dokładnie już)
radar88 napisał(a):P.S. Co ze zgłoszeniem kandydatury
Hazu napisał(a):Nie będę miał czasu, od kwietnia na dobre zaczynam budowę domu.
Mam serdecznie dość kiszenia się w mieście.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6