Super, że forum oferuje pomoc.
Ps. Takie auto brałbym w ciemno bez wizyt na stacjach diagnostycznych

www.mazdaspeed.pl
noxes napisał(a):AGADAR napisał(a):Może więcej szczegółów, bo po za opisem, że miałeś taka przygodę, nikt tak na prawdę z tego nie skorzysta.Czy miałeś rzeczywiście mało paliwa? Czy po odpaleniu z drugiego auta, potem już uruchomiłeś normalnie?
tak było mało paliwa a w dodatku tył był niżej od przodu. Dalej odpala bez problemu
freezoneq napisał(a):(...)Zabiorę znajomego mechanika.
(...) Zaczynam się zastanawiać, co takiego wartościowego jest w tym aucie
freezoneq napisał(a):Przejrzałem temat. Rocznik '93 w tym przypadku niewiele znaczy, autko w zacnym stanie. Wątpię tylko, czy rclmati zgodziłby się spotkać gdzieś na trasie. Właśnie pozbyłem się aktualnego auta i muszę dopraszać się u kogoś o transport. Ktoś kto doświadczył – wie, że to nieco krępujące. To mi ma w końcu zależeć na dotarciu do auta, oględzinach i... podjęciu decyzji. I tak też jest. Człowiek bez auta to jak bez ręki...
Super, że forum oferuje pomoc.
Ps. Takie auto brałbym w ciemno bez wizyt na stacjach diagnostycznych
Crenshaw napisał(a):zapytaj Matiego, czemu ma się nie zgodzić? jemu zależy na sprzedaży, Tobie na kupnie, z ludźmi z forum da się dogadać, sam tego doświadczyłem. A autko na prawdę warte rozważenia, nie bierze oleju i jest tańsze niż to o którym wspominałeś
sebek-71 napisał(a):Skoro nie chcesz(nie możesz) jechać po auto, to dogadaj się z kolegą Matim dasz mu na paliwko i Ci autko przywiezie!
freezoneq napisał(a):Aha, nieaktualna już aukcja z Xedosem, który nie daje mi spokoju :http://allegro.pl/mazda-xedos-6-2-0-v6-i2801220022.html
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6