leiszman napisał(a):czyżby pasowały z xedosa 9 ?
Na 99% nie, zostawiam 1 jak bym się mylił.
Hazu dziękuję, na Ciebie zawsze można liczyć

Kiedy zgłosisz się na kandydata
www.mazdaspeed.pl
leiszman napisał(a):czyżby pasowały z xedosa 9 ?
Lowiec napisał(a):Panowie, przy myciu urwałem szczotą spryskiwacz...kupię, ale nie za 16k:) może będą pasować w dziurki w masce te od ge?
Lowiec napisał(a):
Panowie, przy myciu urwałem szczotą spryskiwacz...kupię, ale nie za 16k:) może będą pasować w dziurki w masce te od ge?
jak coś to zapłacisz za wysyłkę i mogę wysłać od GE
DymeK napisał(a):tak jak seba mówi pierwszy błys to tylko sprawdza czy działa dioda
sebek-71 napisał(a):A mnie się wydaje, że jest troszkę inaczej:
2, 4, 10, 17, 23![]()
2-czujnik położenia wału(czujnik Halla) nr 2
4-czujnik położenia wału(czujnik Halla) nr1
10-czujnik temperatury powietrza(przepływomierz)
17-lewa(przednia) sonda lambda(ukł. sprzężenia zwrotnego niekiedy)
23-prawa(tylna) sonda lambda...
Kacpero napisał(a):sebek-71 napisał(a):A mnie się wydaje, że jest troszkę inaczej:
2, 4, 10, 17, 23![]()
2-czujnik położenia wału(czujnik Halla) nr 2
4-czujnik położenia wału(czujnik Halla) nr1
10-czujnik temperatury powietrza(przepływomierz)
17-lewa(przednia) sonda lambda(ukł. sprzężenia zwrotnego niekiedy)
23-prawa(tylna) sonda lambda...
ja piier.... no ładnie.... orientujecie sie ile to moze kosztowac?
sebek-71 napisał(a):A w ogóle, to masz jakieś niepokojące objawy(zwiększone spalanie, problemy z uruchomieniem, nierówna praca itp??
Klamka trzyma się od środka na 2 nakrętkach, klucz nr 10, ściągasz go z wodzików i klamkę masz na wierzchu z resztą sobie poradziszRzmudzior napisał(a):A ja mam z innej beczki pytanie – jak przełożyć zamek drzwi, ew. dopasować go kluczyka? Mam strasznie pokiereszowane drzwi kierowcy, kupiłem w kolor, ale nie bardzo ogarniam dostęp do klamki i wyjęcie całości w Xedzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6