[Xedos6 CA] Szybkie pytania
Sprawdziłem po VInie i wygląda na to ,że może być ok. Wezme w piątek seicento ojca w gazie i się wybiore zobaczyć.
Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?
Tubi napisał(a):http://otomoto.pl/mitsubishi-galant-mitsubishi-galant-2-5-b-g-C24060305.html.
Jak na ten przebieg kierownica podejrzanie mocno zniszczona. Fotel kierowcy za to jak nowy
There are only two things to worry about: either you are well or you are sick. If you are well then there is nothing to worry about. But if you are sick, there are two things to worry about: either you will get well or you will die. If you get well, then there is nothing to worry about. If you die, there are only two things to worry about: either you will go to heaven or to hell. If you go to heaven, there is nothing to worry about. But if you go to hell, you'll be so f...ing busy shaking hands with friends, you won't have time to worry. Why worry!
- Od: 10 wrz 2007, 12:10
- Auto: Mazda Xedos 6 1.6 '96 automat

Widze że akurat w tych utach chyba jest to normą , ten egzemplaż stoi blisko mojego miasta i tez ma calkiem zadbane wnętrze a kierownice wytartą ) Tylko jest bez gazu ale za to silniczek duzo lepiej wygląda.

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
Akurat kierownicą bym się nie sugerował, wszystko zależy czy było jeżdzone miasto czy trasy. Tak czy innaczej podjade zobacze, przejade się.
taka cena galanta i nie potrafi sie sprzedać? Chyba nie bedziesz pierwszym oglądającym?? Kumpel takiego mial to za 14tys sprzedawał. Tutaj nie wroze rewelacji. Jakbys potrzebowal czesci to kumpel ma z anglika, nawet silnik jest:)
I love this fuckin black xed
- Od: 28 sty 2009, 17:40
- Auto: 2.0 V6 144ps manual- juz nie ma:(
sprawdzałem na stronce IC i brak a potrzebne mi są na rano najlepiej byłoby dopasować wizualnie ale ja chce podjechać kupić następnie zdemontować stare i wymienić
Mazda Xedos 2.0l V6 24V
http://www.iparts.pl/auto-czesci/czesci ... 00372.html
W ogóle to fajna stronka... Wszystkie numeru OE są
Dzięki niej nie musiałem ostatnio czekać w motoryzacyjnym 15 minut aż znajdą co do Xedosa przypasuje 
W ogóle to fajna stronka... Wszystkie numeru OE są
- Od: 17 gru 2011, 10:38
Auć 
- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
To samo pomyślałem patrząc na to zdjęcie...
Zubeck napisał(a):Tubi dzisiaj piątek!
Chodzi ci o galanta?
Auuaaa :/ gdzie to taki złom:)?
- Od: 20 paź 2010, 11:35
- Auto: Była MAZDA 323,xedos6,xedos9
Honda Accord CL7 04' PAPI
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=320&t=189226
Siw-y
viewtopic.php?f=127&t=110906&hilit=amortyzatory+626
viewtopic.php?f=127&t=130307&hilit=zawieszenie+626
PS Dojechaliście bez problemów? Bo mój nowy nabytek odstawił numer. Zapiek się hamulec w gdyni i musiałem wymontować zacisk i jechać na 3.
viewtopic.php?f=127&t=110906&hilit=amortyzatory+626
viewtopic.php?f=127&t=130307&hilit=zawieszenie+626
PS Dojechaliście bez problemów? Bo mój nowy nabytek odstawił numer. Zapiek się hamulec w gdyni i musiałem wymontować zacisk i jechać na 3.