Lowiec napisał(a):hydrozagadka dla znawców tematu, co się stało zaciskowi
Ja wiem, JA!
Popsuł się
PS tłoczek wo wymiany. O ile nie cały zacisk – w takim wypadku SWAPa polecam
www.mazdaspeed.pl
Lowiec napisał(a):hydrozagadka dla znawców tematu, co się stało zaciskowi
kamil6423 napisał(a):Mój Xedos ma taką przypadłość: na zimno pali elegancko, od razu. Natomiast na ciepłym silniku jak kręcę to tak jakby nie mógł załapać, ale jak przestanę to załapuje. Jak trochę dodam gazu to pali od razu, tak samo jak na zimnym. Błędów brak. Świece, kable wymienione. Ma ktoś jakieś propozycje?
kamil6423 napisał(a):Mój Xedos ma taką przypadłość: na zimno pali elegancko, od razu. Natomiast na ciepłym silniku jak kręcę to tak jakby nie mógł załapać, ale jak przestanę to załapuje. Jak trochę dodam gazu to pali od razu, tak samo jak na zimnym. Błędów brak. Świece, kable wymienione. Ma ktoś jakieś propozycje?
kamil6423 napisał(a):Przepustnica niedawno była wyciągana i całkowicie czyszczona.
radar88 napisał(a):kamil6423 napisał(a):Przepustnica niedawno była wyciągana i całkowicie czyszczona.
A filtr powietrza
U mnie jest taki efekt po jeździe na LPG, po zgaszeniu auta na drugi dzień bez dodania gazu nie za bardzo chce palić.
pawelc napisał(a):Wygląda na to że albo wtryski puszczają albo reduktor wali Ci podciśnieniem gaz
MichałB napisał(a):http://allegro.pl/xedos-2-0v6-140km-gaz-sekw-klimatronik-tempomat-i2303646967.html
widzał ktos ta sztuk? i te felgi 9 cali
Zubeck napisał(a):pończoche z rury na podszybiu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6