[Xedos6 CA] Szybkie pytania
I love this fuckin black xed
- Od: 28 sty 2009, 17:40
- Auto: 2.0 V6 144ps manual- juz nie ma:(
Dokładnie. Po prostu ażeby tuningować Xedos'a (zwłaszcza jeśli chodzi o tuning wizualny) to trzeba mieć:
1. Łeb na karku
2. Gust
3. Umiar
A, że nie każdy te 3 cechy posiada to Xedos'a "zwieśniaczyć" żadna sztuka, czego były już przykłady... Ten samochód broni się sam, i tak naprawdę nie wiele mu trzeba.
1. Łeb na karku
2. Gust
3. Umiar
A, że nie każdy te 3 cechy posiada to Xedos'a "zwieśniaczyć" żadna sztuka, czego były już przykłady... Ten samochód broni się sam, i tak naprawdę nie wiele mu trzeba.
- Od: 15 sty 2011, 18:27
- Auto: CA KF '92
Ruffy napisał(a):@Tubi, mógłbyś pokazać wg Ciebie zwieśniaczonego X6 ?
Wpisz w google xedos 6 tuning i kliknij grafikę. Nie będziesz długo czekać na rodzynki.
Według mnie tuning xeda to to :
1. -35mmm
2. Dobra fela
I wygląda jedwabiście

Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?
Dokładnie Tubi
Podobnie jak BA, też nie wymaga wiele. Ewentualnie malowanie grilla i dokładek zderzaków, zmiana migaczy bocznych itp detale.

Podobnie jak BA, też nie wymaga wiele. Ewentualnie malowanie grilla i dokładek zderzaków, zmiana migaczy bocznych itp detale.
- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
Ale rodzynek się pojawił na mobile.eu 
http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/details.html?id=159895423
Ktoś chętny?
http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/details.html?id=159895423
Ktoś chętny?
There are only two things to worry about: either you are well or you are sick. If you are well then there is nothing to worry about. But if you are sick, there are two things to worry about: either you will get well or you will die. If you get well, then there is nothing to worry about. If you die, there are only two things to worry about: either you will go to heaven or to hell. If you go to heaven, there is nothing to worry about. But if you go to hell, you'll be so f...ing busy shaking hands with friends, you won't have time to worry. Why worry!
- Od: 10 wrz 2007, 12:10
- Auto: Mazda Xedos 6 1.6 '96 automat
Smacznie wygląda ale cena 

Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
tubus2125 napisał(a):z chęcią bym się zamienił na klapę bez spojlera kupiłem drugiego i niestety tez z spojlerem jest
Jak chcesz mam klapę bordową od mojego bez spojlera – trochę trzeba w nią włożyć serca ale najgorzej nie jest. Za same koszty wysyłki mogę CI ją przesłać – odgruzuje sobie trochę garaż
Potrzebuję na szybko średnicy przepływomierza od strony obudowy filtra – przepływka od 2.0
Musze dokupić redukcję i stożek a Mazda stoi dość daleko u nie za bardzo komunikatywnego mechanika. . . .
no one can fight the tide forever!
Zapraszam na mój mini blog;)
Zapraszam na mój mini blog;)
- Od: 16 cze 2011, 20:02
- Auto: Xedos 6 94' 1.6 16V B6 LPG BRC
Mazda 6, 1.8 120kM, 2003
sylwo napisał(a):Smacznie wygląda ale cena
Xed w takim stanie to rzadkość, więc moim zdaniem wart jest każdych pieniędzy.
XED napisał(a):przecież to jest nowe auto![]()
![]()
![]()
Nowe auto za mniej niż 15 tys. – brzmi jak okazja
There are only two things to worry about: either you are well or you are sick. If you are well then there is nothing to worry about. But if you are sick, there are two things to worry about: either you will get well or you will die. If you get well, then there is nothing to worry about. If you die, there are only two things to worry about: either you will go to heaven or to hell. If you go to heaven, there is nothing to worry about. But if you go to hell, you'll be so f...ing busy shaking hands with friends, you won't have time to worry. Why worry!
- Od: 10 wrz 2007, 12:10
- Auto: Mazda Xedos 6 1.6 '96 automat
Teraz dopiero doczytałem. 63tyś przebiegu / pierwsza rejestracja 99'
Jest wart grzechu

Jest wart grzechu

Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
sylwo napisał(a):Teraz dopiero doczytałem. 63tyś przebiegu / pierwsza rejestracja 99'![]()
Wszystko to pięknie ale zależy tez jak był eksploatowany, roczny przebieg ok. 5.000 km to albo jeździł 2 km dziennie albo stał, jedno i drugie nie ciekawe.
Z innej beczki, z jakiego modelu jeszcze pasują do X6 lusterka zewnętrzne, składane elektrycznie?
viewtopic.php?f=82&t=73718&p=2263989#p2263989
ktoś ogarnięty w tematach oc mógłby pomóc ?
A tu drugi temat:
viewtopic.php?t=134454
Z ciekawości zapytam,
1. jakie przyciski znajdują się na panelu na wysokości kierownicy? Pierwszy raz widzę takie "dziwne" rozwiązanie
2. Próbował ktoś wsadzić i używać 10 calowego tableta jako nawigacji?
ktoś ogarnięty w tematach oc mógłby pomóc ?
A tu drugi temat:
viewtopic.php?t=134454
Z ciekawości zapytam,
1. jakie przyciski znajdują się na panelu na wysokości kierownicy? Pierwszy raz widzę takie "dziwne" rozwiązanie
2. Próbował ktoś wsadzić i używać 10 calowego tableta jako nawigacji?
- Od: 30 mar 2012, 14:13
- Auto: ;>
AGADAR napisał(a):W związku z żywym zainteresowaniem i zapewne chęcią podzielenia się swoją wiedzą na temat słynnego już przewodu, który w jakimś stopniu wywołał polemikę na forum wklejam zdjęcia tego cuda.
Wychodzi ze środkowej kostki do zegarów
...i znika w czeluściach.
Coś mi sie wydaje, że ten kabelek podaje sygnał aby automatycznie dostosować głośność od prędkości jazdy w radioodtwarzaczach czy nawigacji.
W tą wielgaśną kostke wchodzi jeden przewód?
Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?