Panowie mam prośbę. Może ktoś wrzucić zdj reflektora prawego i lewego z przodu do xedosa 6 żeby było widać oznaczenia i te strzałki? Z informacją czy anglik czy europa
pzd
www.mazdaspeed.pl
Po tym nie poznasz, musisz zajrzeć od str żarówki i oblukać przesłonę wewnątrz reflektora.Biernas1 napisał(a):Witam,
Panowie mam prośbę. Może ktoś wrzucić zdj reflektora prawego i lewego z przodu do xedosa 6 żeby było widać oznaczenia i te strzałki? Z informacją czy anglik czy europa![]()
pzd
DamianSzatan666 napisał(a):isiaj jadąc DK74 zaczęło mi coś szarpać. Wjechałem do panny na podwórko i usłyszałem stuki zza pokrywy rozrządu. Auto gaśnie, nie trzyma obrotów. Puścił olej- dopiero wymieniony na 15w40 Platinum do LPG.
Sylwo
DamianSzatan666 napisał(a):coś do reflektorów
Biernas1 napisał(a):a czy da się przestawić odblaski w reflektorze z anglika na eu ? czytałem no forum ale zdania są podzielone. może ktoś robił takie coś? kolejne pytanie czy da się kupić same odblaski? można kupić np same odblaski na soczewki? jeszcze nie wyjmowałem lamp i chciałem się trochę podpytać bo dzień krótki i nie ma za bardzo czasu na to...
sylwo napisał(a):AdapteryKurcze szkoda, że takie problemy z autkiem masz. Powodzenia
kamil6423 napisał(a):Jaka klasa jakościowa tego oleju?
kamil6423 napisał(a):Jaka klasa jakościowa tego oleju?
radar88 napisał(a):Żółto złoty, tłusty, nawet płyny,no i z pierwszego tłoczenia![]()
AGADAR napisał(a):Nie może być
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6