Kompatybilność cześci z innych modeli do GE/MX6
Witam,
Mam pytanie odnośnie foteli i tylnej kanapy. Czy te z modelu GE pasowałyby do modelu GF?
Mam pytanie odnośnie foteli i tylnej kanapy. Czy te z modelu GE pasowałyby do modelu GF?
-
Thorvar
Witam,
Czy mądrzejsze osoby ode mnie mogą podpowiedzieć czy kanapa skórzana z Mazdy RX będzie pasowała po drobnych przeróbkach do mazdy MX6? Czy raczej to będzie wymagało więcej fantazji niż pomyślunku.
Pozdrawiam
Czy mądrzejsze osoby ode mnie mogą podpowiedzieć czy kanapa skórzana z Mazdy RX będzie pasowała po drobnych przeróbkach do mazdy MX6? Czy raczej to będzie wymagało więcej fantazji niż pomyślunku.

Pozdrawiam
- Od: 18 kwi 2011, 23:10
- Auto: mx6 2.5 v6 92r
Mówisz o tylnej kanapie czy fotelach z przodu?
Myślę, że przednie fotele by dopasował, ale z tylną kanapą to już raczej będzie grubsza rzeźba o ile w ogóle to się uda.
Zobacz że w rx8 idzie długi i wysoki tunel środkowy przez całe auto, a tylne fotele/kanapa są nim rozdzielone.
Myślę, że przednie fotele by dopasował, ale z tylną kanapą to już raczej będzie grubsza rzeźba o ile w ogóle to się uda.
Zobacz że w rx8 idzie długi i wysoki tunel środkowy przez całe auto, a tylne fotele/kanapa są nim rozdzielone.
"Samochody to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym..."
---> JBC to mam trochę części do MX-6 KLDE <---
Jak wyżej kolega prawi. Fotele wejdą raczej bez problemu , mam takie w 323f BA. Z tylną kanapą będzie rzeźba i to nie mała , ale spróbować można , raczej nigdzie nie znajdziesz odpowiedzi czy podpasuje ... Jak dobrze poszukasz to znajdziesz kpl przednich foteli nie z aglików z tylną kanapą w okolicach 500zł.
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=119872
323F V6 KF Mazdaspeed Touring Kit A-Spec
I Love MyHonda
323F V6 KF Mazdaspeed Touring Kit A-Spec
I Love My
- Od: 19 mar 2011, 20:00
- Auto: 323f BA Z5->323f BA KF V6
sam pytalem kiedys o to
i przednie podejda [jakie?] kiszka
ceny sa atrakcyjne
bo do 1000 pln wszystko mozna miec:) najlepiej elektrykow szukac 
Pytanie znaczace jak z wysokoscia minimalna i maxymalna
! ot to jest pytanie 
Pytanie znaczace jak z wysokoscia minimalna i maxymalna

Fotele przód elektryczne z rx8 anglik mam za 400 zł od ręki. Także przód wstawię a tył i boczki obszyje skórą
Będzie dobrze 
Tylko pochwal się fotkami po założeniu 
A przednie fotele od anglika czymś się różnią tzn kierowcy od pasażera? Bo czasem ten pasażera ma mniej możliwości.
A przednie fotele od anglika czymś się różnią tzn kierowcy od pasażera? Bo czasem ten pasażera ma mniej możliwości.
"Samochody to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym..."
Witam serdecznie,
Mam pytanie odnośnie czujnika lewy tył. Z jakiego modelu będzie pasował nawet po lekkich przeróbkach ?Wyczytałem że tadziol robił coś podobnego, ale może ktoś jeszcze to potwierdzi.
Znalazłem takie coś:
http://allegro.pl/czujnik-abs-tyl-lewy- ... 24378.html
Mam pytanie odnośnie czujnika lewy tył. Z jakiego modelu będzie pasował nawet po lekkich przeróbkach ?Wyczytałem że tadziol robił coś podobnego, ale może ktoś jeszcze to potwierdzi.
Znalazłem takie coś:

Panowie czy stacyjka z mazdy cronos oraz zamki rocznik 94/95 r. przyjmie się do mx6 92 rok? 
Stacyjka to zależy czy z jaśkiem czy bez. Do wersji bez pasuje tylko od wersji bez, trochę inne mocowanie jest.
Zamki (a raczej wkładki) to tak ale musisz zmienić dźwignie na tą od MX-6 jest inny kąt podgięcia.
Zamki (a raczej wkładki) to tak ale musisz zmienić dźwignie na tą od MX-6 jest inny kąt podgięcia.
przepraszam a co to znaczy z jaśkiem?
Ewentualnie gdzie można kupić cały komplet do mazdy mx6?