Skoro Ty piszesz że na mieszalniku się nie sprawdza, to tak samo ja mogę napisać że na sekwencji się nie sprawdza. U mnie na mieszalniku działa ok.
Ale o tym jest dział LPG, gdzie kolega 3astec zadał to samo pytanie, a tutaj zdublował.
Mazda 626 (GF / GW) – Opinie i Informacje
W uszach świst, w oczach mgła, a na liczniku 22
A to moja MAZDA 626 GF 1997 2.0 FS HP 136KM + LPG "Szampański"
A to moja MAZDA 626 GF 1997 2.0 FS HP 136KM + LPG "Szampański"
Gregory napisał(a):Skoro Ty piszesz że na mieszalniku się nie sprawdza, to tak samo ja mogę napisać że na sekwencji się nie sprawdza. U mnie na mieszalniku działa ok.
Ale o tym jest dział LPG, gdzie kolega 3astec zadał to samo pytanie, a tutaj zdublował.
Gregory nie napisałem ze nie działa i ze się nie da tylko ze się nie sprawdza... FS/FP maja na tyle dużo czujników i źródeł sygnału do wysterowania instalacji z których mieszalnikowa nie skorzysta, wspomnę ze masz znacznie większe szanse na strzał w kolektorze lub w puszce filtra uszkadzając tym samym przepływke, relatywnie znacznie większe zużycie i mieszankę dobrana raz na zawsze i musisz w 80% przypadków ograniczać ilość wpadającego do puszki filtra powietrza – jednoczesnie dławiąc silnik na Pb .. równie dobrze można mieć butle turystyczną i kawał węża w filtr powietrza wpuszczonego – taka sama finezja rozwiązania
NAPRAWA / POGOTOWIE KOMPUTEROWE
PRANIE TAPICERKI SAMOCHODOWEJ I DYWANÓW, TRZEPANIE MECHANICZNE I USUWANIE SIERŚCI
KOMPLEKSOWE PROJEKTOWANE ARCHITEKTONICZNE I ARANŻACJA WNĘTRZ
http://WWW.AKDECOR.PL
PRANIE TAPICERKI SAMOCHODOWEJ I DYWANÓW, TRZEPANIE MECHANICZNE I USUWANIE SIERŚCI
KOMPLEKSOWE PROJEKTOWANE ARCHITEKTONICZNE I ARANŻACJA WNĘTRZ
http://WWW.AKDECOR.PL
To może i ja coś skrobne
Przejechałem prawie 60k km i muszę powiedzieć, że nie zawiodła mnie ani razu
Duży, wygodny (na trasy krótkie i dalekie), bezproblemowy, mało pali
Jak na razie wymienione tarcze z klockami, remont zawieszenia, końcowy tłumik i tyle
Jako, że już wiekowy to i z rudą na wiosnę trzeba powalczyć na tylnych nadkolach, no i może przednie siedzenia mogły by być ciut lepsze (a dokładnie trzymanie boczne – te w GieDejce jakoś bardziej mi pasowały). Będzie w Madzi co nieco pomodzone to i świeżości nabierze (na wiosnę może się przedstawimy na forum
), silnik ideał – jak na razie leje 0W40 i nic nie cieknie, zbiera się fajnie i dobrze wkręca na wysokie obroty jeśli trzeba, a i apetyt na Pb nieduży
To jest moja druga Mazda i jestem niesamowicie zadowolony z wyboru i wiem, że następna też będzie Mazda 

Była: Magdalena 626 GD 2.0i 90KM sedan Jest: Madzia 626 GW 2.0 FS 115KM 99r, Audi A6 3.0 Quattro Avant 02r
Bez Mazdy nie ma jazdy
Każde Porsche od Mazdy gorsze
Bez Mazdy nie ma jazdy
Każde Porsche od Mazdy gorsze