Natomiast w dow rej masa własna mojego auta to 1209 kg adopuszczalna masa całkowita 1710 kg
Jeśli ktoś wie skąd te rozbieżności to moze mi to wyjaśni, ponieważ rozbieżności nie są takie małe...
Pozdrawiam
www.mazdaspeed.pl
Mieczyslaw napisał(a):Skrzypek_na_dachuja mam w dowodzie wbite maksymalna mase pojazdu 1719 kg a wage wlasna pojazdu 1265 kilo.
Skrzypek_na_dachu napisał(a):Natomiast w dow rej masa własna mojego auta to 1209 kg adopuszczalna masa całkowita 1710 kg![]()
bojownik napisał(a):Mieczyslaw napisał(a):Skrzypek_na_dachuja mam w dowodzie wbite maksymalna mase pojazdu 1719 kg a wage wlasna pojazdu 1265 kilo.
Wg danych katalogowych
Mazda 626 1.9i Comfort
Masa własna: 1360 kg
Moja ma wbite w dowodzie 1190 KGSkrzypek_na_dachu napisał(a):Natomiast w dow rej masa własna mojego auta to 1209 kg adopuszczalna masa całkowita 1710 kg![]()
To chyba dobrzejesteś lżejszy
PS. Powiedzcie mi czy nasze GF-ki nie były wyposażone w chlapacze tylne?
Skrzypek_na_dachu napisał(a):Witam, ja mam rozterki z trochę innej beczki, mianowicie zaskoczyło mnie że na stronie klubowej gdzie opisane są dane techniczne poszczególnych modeli mazdy, mazda 626 GF 1,9 jest cięża nawet od TD (1,9 waży 1360 kg a TD 1340 kg) mowa o masie własnej pojazduCóż..., moim skromnym zdaniem wkradł sie tam chyba błąd bo 1,9 po faceliftingu waży (jak mniemam prawidłowo) 1280 kg
![]()
Natomiast w dow rej masa własna mojego auta to 1209 kg adopuszczalna masa całkowita 1710 kg![]()
Jeśli ktoś wie skąd te rozbieżności to moze mi to wyjaśni, ponieważ rozbieżności nie są takie małe...
Pozdrawiam
Mieczyslaw napisał(a):aha no wlasnie czyli zalezy skad jest auto to albo beda albo nie bedzie chlapaczy
GFki maja tylko 3 wersje pojemnosciowe: 1.8 o mocy 90hp, 2.0: 115 i 136hp no i diesele ktorych jest chyba 3 ale pewnien nie jestem: 2.0 90hp, 100 i 115hp
Mieczyslaw napisał(a):GFki maja tylko 3 wersje pojemnosciowe: 1.8 o mocy 90hp,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6