pinky napisał(a):Mazdziocha już w polsce, teraz czeka na rejstracje

pinky napisał(a):Autko naprawde jest komfortowe
Bo to 626

www.mazdaspeed.pl
Bardzo mi to się nie zgadza – ja mam takie samo auto i mam inaczej!! Przy stówie mam ok. 2krpmyesfan napisał(a):– dziwne zestopniowanie skrzyni biegów (2,5 tyś na V przy 100 km/h w dieslu to przesada)
Nie wiem skąd miałeś tę mazdę, ale czegoś takiego nie spotkałem... chyba wersja "chińska" albo dla skąpych holendrów. Moja madzia ma i termometr, i płynną regulację prędkości wycieraczek (oprócz tego prędkości machania samych ramion również).yesfan napisał(a):– dziwna polityka MAZDY dotycząca wyposażenia (tylko 3 prędkości wycieraczek, brak termometru – na tym nie powinno się oszczędzać)
Ciekaw więc jestem ile ta madzia naprawdę ma przekulane, bo jest to objaw (w takim stopniu, który opisałeś) występujący przy absolutnym zarzynaniu silnika w dłuższym czasie, stosowania mineralnego oleju i braku ewidentnej troski poprzednika. Widocznie kupiłeś trupa, pewnie gdyby to nie była mazda, rozsypałbyś się 10km po kupieniu.blus napisał(a):przy kopceniu połyka olej jakieś 2 l na 1000 km
xANDy napisał(a):Nie wiem skąd miałeś tę mazdę, ale czegoś takiego nie spotkałem... chyba wersja "chińska" albo dla skąpych holendrów. Moja madzia ma i termometr, i płynną regulację prędkości wycieraczek (oprócz tego prędkości machania samych ramion również).
Nie będzie to już teraz łatwepinky napisał(a):Jak możesz zrób zdjęcie dźwigni wycieraczek
yesfan napisał(a):Sprzedałem ją – MAZDĘ. Nie bijcie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6