glowasiek napisał(a):xenonow raczej nie ma bo nie ma spryskiwaczy reflektorow, jak juz to sa jedynie zwykle lampy soczewkowe.
Tutaj różnych rzeczy można się spodziewać, bo w wersjach skandynawskich, które były sprzedawane u nas przez MMP są spryskiwacze przy zwykłych lampach – ja tak mam

To samo z podgrzewaniem foteli
Michał, to po zdjęciach widać, w tym aucie nie ma Xenonów. Nie ma również podgrzewania foteli. Zadałem sobie trochę trudu i Tobie też polecam wejść na stronę mazda.fr i zajrzeć w tamtejszą broszurę. Mazdy na różne rynki są odmiennie konfigurowane. U żabojadów są 4 wersje Confort, Elegance, Dynamique i Selection. Ta z Twojego linku wygląda na Elegance – sugeruje się zmieniarką i 17stkami.
W kwestii automatu na pewno jest to bardzo wygodne rozwiązanie aczkolwiek ten Mazdowski, nie powala. Kastruje osiągi i podnosi spalanie. Wyciąłem Ci kawałek tabelki z broszury Mazdy, którą mam na dysku. Nie znajdziesz już takiej na stronie Mazdy, bo wraz z liftingiem oferowany jest nowy 155 konny silnik 2litrowy.

P.S Napisałem wiadomość do tego komisu, żeby uświadomić im braki, zasugerowałem niższą cenę. Jakbyś oglądał ten wóz to również na to naciskaj. Można też wypuścić jeszcze jednego gościa, który na to pomarudzi