damianko napisał(a):A felgi maja 8,5J
o kurde

Mam nadzieje ze wiesz co robisz. Mie wiem jak wersje USA ale nasze europejskie nie sa przystosowane do felg wiekszych niz 7,5 cala.
Mimo wszystko oby sie udalo
www.mazdaspeed.pl
damianko napisał(a):A felgi maja 8,5J
damianko napisał(a):Kamil napisał(a):to samo chciałem napisać . Jeden montuje dwie rury, drugi świecące listwy, następny wymienia całe audio, a ktoś inwestuje w duży felunek. Co kto woli.
jeździłem już paskiem z oponą 195/40 R16 z gwintem twardym jak beton więc ta "twardość" 19 mi nie straszna. Myślałem o 18 i miałem już nawet coś na oku jednak koszt opony do 19 i 18 prawie taki sam, a 18 nie robi jakiegoś wielkiego szału i przejście z 17 na 18 było by bez sensu. Tak czy owak ten sezon jeszcze przelatam na 17 bo szkoda opon z przebiegiem 6 tys ale wyścig zbrojeń trzeba robić
A felgi maja 8,5J przy ET55 więc powinny się upchnąć bez większych problemów.
damianko napisał(a):A felgi maja 8,5J przy ET55 więc powinny się upchnąć bez większych problemów.
polak900 napisał(a):niezły wóz drabiniasty szykujesz, ucierpi na tym komfort jazdy, ale najważniejsze to nasze drogi, zapisz się do prostowania felg
damianko napisał(a):auto pójdzie kilka cm w dół
damianko napisał(a):Tomek6 napisał(a):Ładnie by to wyglądało – 6 na 19" z eibachem
I tak ma wyglądać
rajek napisał(a):Mam na mysli rozkodowanie szyb, czy wpisywanie kodu do radia
zielony110 napisał(a):innych anomali byc nie powinno.
chmooreck napisał(a):Jest jeden Dexelia DPF.
chmooreck napisał(a):Mi bardziej brakuje podświetlenia manetek świateł i wycieraczek...
Kamil napisał(a):chmooreck napisał(a):Mi bardziej brakuje podświetlenia manetek świateł i wycieraczek...
a w jakim autku to widziałeś? Fajny bajer.
Kamil napisał(a):Glowasiek, to opcja dodatkowa do zmniejszenia oporu powietrza
chmooreck napisał(a):Kamil napisał(a):chmooreck napisał(a):Mi bardziej brakuje podświetlenia manetek świateł i wycieraczek...
a w jakim autku to widziałeś? Fajny bajer.
Jeszcze w żadnym – ale tego mi brakuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6