Marianek napisał(a):no i całkiem nowa gama motorów
Coś wiadomo więcej? Będzie jakiś konkret, czy dalej "bzykadełka" w stylu obecnych?
www.mazdaspeed.pl
Tomek6 napisał(a):Panowie, mam dość pilne pytanie. Czy wiecie z czego zrobiona jest maska w GH? Stal czy aluminium? Gdzieś obiło mi się o uszy, że aluminium, ale potrzebuje potwierdzenia.
Wojtek napisał(a):ma ktos takie informacje?
bartosz51 napisał(a):Coś wiadomo więcej? Będzie jakiś konkret, czy dalej "bzykadełka" w stylu obecnych?
Marianek napisał(a):możesz zadzwonić tez u siebie żeby potwierdzić.
zielony110 napisał(a):Dzwonil ale ASO nie odbieralo telefonu. Chyba sie bali![]()
![]()
![]()
zielony110 napisał(a):Ja do swojej maski przylozylem magnesik z lodowki i sie trzymal, wiec chyba stal
glowasiek napisał(a):Druga sprawa jest taka, ze w ten weekend wlaczyl mi sie w samochodzie 2 razy samoczynnie alarmNie wiem czy cos siada czy proprostu chwilo mu cos odbilo.
raki napisał(a):Witam wszytskich
zielony110 napisał(a):raki napisał(a):W vectrze wskazywało 0 natomiast w mazdzie jest 99.9 mpg
To jest ta roznica. Jak pokazuje w litrach to wiadomo, ze im mniej tym lepiej.
W UK jest odwrotnie. Im wiecej pokazuje tym lepiej (bo robisz wiecej mil na galonie paliwa).
Jest wiec to jak najbardziej normalne i nie masz sie co martwic
raki napisał(a):p.s z jakiego osiedla w bydgoszczy jestes? ja wyzyny
zinqzinq napisał(a):silnik pracuje ok i tak co 20sec silnik zmienia dzwiek jakby spadaly obroty, stuka puka i spowrotem wraca do normy,
Waldek91 napisał(a):Tak własnie działa kompresor klimatyzacji z Maździe.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6