Nasi sasiedzi z Rosji wprowadzili sami sobie nowy model swiatel obrysowych
Dla mnie jakos troche kontrowersyjne
ach czego to oni nie wymysla

www.mazdaspeed.pl
glowasiek napisał(a):hmmm mi sie w sumie to troche podobajesio tylko dac postojowki w takim samym badz zblizonym kolorze i nawet niezle by to wygladalo
labusm napisał(a):żeby zakończyć jakże miłą wymianę zdań nt gustów: Czy ktoś z kolegów koleżanek rozwiązał problem z pedałem sprzęgła tzn z jego powolnym odbijaniem tłoczka-sprężyny? Czy WD tudzież inny smar pomoże, czy czekać do czasu globalnego ocieplenia? Bo ja to u siebie też zauważyłem, ale tylko w czasie siarczystych mrózów. Jak z ciepłego garażu wyjeżdżam, ta tak się raczej nie dziej...
labusm napisał(a):żeby zakończyć jakże miłą wymianę zdań nt gustów: Czy ktoś z kolegów koleżanek rozwiązał problem z pedałem sprzęgła tzn z jego powolnym odbijaniem tłoczka-sprężyny? Czy WD tudzież inny smar pomoże, czy czekać do czasu globalnego ocieplenia? Bo ja to u siebie też zauważyłem, ale tylko w czasie siarczystych mrózów. Jak z ciepłego garażu wyjeżdżam, ta tak się raczej nie dziej...
zinqzinq napisał(a):czy jak wciskacie sprzeglo to silnik zmienia lekko dzwiek?
zinqzinq napisał(a): Czy jak jest silnik zimny to obroty na biegu jalowym lekko skacza doputy sie nie rozgrzeje
labusm napisał(a): Czy ktoś z kolegów koleżanek rozwiązał problem z pedałem sprzęgła tzn z jego powolnym odbijaniem tłoczka-sprężyny? Czy WD tudzież inny smar pomoże, czy czekać do czasu globalnego ocieplenia? Bo ja to u siebie też zauważyłem, ale tylko w czasie siarczystych mrózów. Jak z ciepłego garażu wyjeżdżam, ta tak się raczej nie dziej...
Tomek6 napisał(a):Powiedzcie mi lepiej czy można kupić dywaniki gumowe nie w komplecie, ale na sztuki?
zielony110 napisał(a):Tomek powiem Ci ze sie nie spotkalem z kupowaniem na sztuki![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6