Maciej Loret napisał(a):Nie pytałem jak to się odbywa, tylko jak to się odbyło w tym jednym konkretnym przypadku.
Jakie to ma znaczenie?
Już samo zestawianie uszkodzonego samochodu w teście jest bzdurą.
www.mazdaspeed.pl
Maciej Loret napisał(a):Nie pytałem jak to się odbywa, tylko jak to się odbyło w tym jednym konkretnym przypadku.
Myjk napisał(a):Maciej Loret napisał(a):Nie pytałem jak to się odbywa, tylko jak to się odbyło w tym jednym konkretnym przypadku.
Jakie to ma znaczenie?
Myjk napisał(a):Nie naprawiono usterki i ustawiono samochód do testu. To powinno Ci wystarczyć.
Myjk napisał(a):Nie naprawiono usterki i ustawiono samochód do testu. To powinno Ci wystarczyć.
Maciej Loret napisał(a):To był powód do napisania, że ktoś gdzieś komuś dał w łapę?
Myjk napisał(a):Maciej Loret napisał(a):To był powód do napisania, że ktoś gdzieś komuś dał w łapę?
Raczej nie dał – jeśli już.![]()
Myjk napisał(a):Tia... tak jak napisałem w wywodzie którego czytać, Macieju, nie chciałeś.
Aha, jeszcze to:
Myjk napisał(a):[...]ja nigdzie nie napisałem, że ktoś dawał w łapę. Ty uparcie się mnie pytasz o dowody na to... Odpowiadam wprost. Ja nie mam żadnych dowodów
Maciej Loret napisał(a):wyłącznie o tym czy miejsca na podium są sponsorowane czy nie.
Myjk napisał(a):
EOT, bo nie gada się z Tobą lepiej niż z tym ostatnim z Twojej sygnatury.
Myjk napisał(a):Do jakiego zatem wniosku doszedłeś czytając ten test z AŚ?
Test był wg Ciebie przeprowadzony właściwie i rzetelnie?
Lorento napisał(a):A kto ją dostarczył do testu? Helmut z VW, a może Takaonage z Hondy czy Słodki Gigolo z Citroena.....?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6