swan napisał(a): gdzie są produkowane mazdy6 ktore trafiają na polski rynek?
tylko w Japan
www.mazdaspeed.pl
swan napisał(a): gdzie są produkowane mazdy6 ktore trafiają na polski rynek?
Wojtek napisał(a):swan napisał(a): gdzie są produkowane mazdy6 ktore trafiają na polski rynek?
tylko w Japan

Mariianek napisał(a): polski serwis kita żeni ze nie mogę być przy aucie.
Mariianek napisał(a):Szkoda ze niema w PL tak jak na zachodzie a jest nawet gorzej niż na wschodzie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif) u mojego serwisanta (w Polsce) jeżeli chcę, mogę stać przy aucie, mam też do dyspozycji kącik z krzesełkami przy których, w ścianie, jest szyba przez którą widzę cały garaż serwisowy (nawet myjnię), dodatkowo mam też kącik na leżakowanie, kawę, ciastka, cukieraski.... nie wiem jak jest na zachodzie, ale w moim polskim serwisie jest całkiem przyzwoicie. Nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora. Sytuacja którą opisał kolega..." misiektoja" (kurde, skąd ten nick? zawsze jak widzę tę nazwę nucę reklamę – maaaamooo to jaaaa)  może nas spotkać wszędzie, w każdym serwisie nie zależnie od marki.  Nie demonizujmy, skoro właściciel nagrania uznał, że to nic wielkiego, to po co bić piane, zwłaszcza, że MY nie widzieliśmy nagrania
 u mojego serwisanta (w Polsce) jeżeli chcę, mogę stać przy aucie, mam też do dyspozycji kącik z krzesełkami przy których, w ścianie, jest szyba przez którą widzę cały garaż serwisowy (nawet myjnię), dodatkowo mam też kącik na leżakowanie, kawę, ciastka, cukieraski.... nie wiem jak jest na zachodzie, ale w moim polskim serwisie jest całkiem przyzwoicie. Nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora. Sytuacja którą opisał kolega..." misiektoja" (kurde, skąd ten nick? zawsze jak widzę tę nazwę nucę reklamę – maaaamooo to jaaaa)  może nas spotkać wszędzie, w każdym serwisie nie zależnie od marki.  Nie demonizujmy, skoro właściciel nagrania uznał, że to nic wielkiego, to po co bić piane, zwłaszcza, że MY nie widzieliśmy nagrania  (tego momentu nie lubię)
 (tego momentu nie lubię) .
 .

Mariianek napisał(a):Na zachodzie (u mnie w Belgii) mam kącik z dzisiejsza gazetka,kawka,zakąska a na koniec zaproszenie do zapłacenia faktury(tego momentu nie lubię)
Kiedy chce to mogę wejść na warsztat ,pooglądać ,wypytać mechanika ,jak pupę będę zawracał dłużej będzie robił i ja za to zapłacę wiec cicho siedzę.Marian

Mariianek napisał(a):Na zachodzie (u mnie w Belgii) mam kącik z dzisiejsza gazetka,kawka,zakąska a na koniec zaproszenie do zapłacenia faktury(tego momentu nie lubię)
Kiedy chce to mogę wejść na warsztat ,pooglądać ,wypytać mechanika ,jak pupę będę zawracał dłużej będzie robił i ja za to zapłacę wiec cicho siedzę

Popo napisał(a):tez macie nadcisnienie w zbiorniku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6