rajek napisał(a):zglosic do ubezpieczalni
nie za bardzo Ci sie oplaca.
Bedziesz musial zaplacic Acces i prawdopodobnie moga ci przciac "no claim bonus" (zaleznie od firmy ubezpieczeniowej)
No chyba, ze na parkingu jest monitoring, to postaraj sie zagadac o jakies zdjecia kto Ci to zrobil.
Jezeli sie uda (numer rejestracyjny) to wtedy na ubezpieczalnie mozna sie pchac, bo nie stracisz znizek.
Jezli nic nie ma to ja bym kupil na ebay-u jakis zderzak tylny (chyba 70 funa ostatnio widzialem) i pogadal z kims, aby go pomalowal, pod kolor auta.

. Dlatego nie ma winnego, co do ubezpieczalni to do zaplaty bylby tylko Excess 200 funi( znizki ubezpieczone). Kupno zderzaka tak ale od razu w orginalnym kolorze stormy blue, bo z malowaniem przekrocze koszt a wtedy to wole oddac do ubezpieczalni. Nie wiem jeszcze czy warto kleic, nigdy nie widzialem jaki jest efekt po, a laciatej Madzi nie chce miec
 . Dlatego nie ma winnego, co do ubezpieczalni to do zaplaty bylby tylko Excess 200 funi( znizki ubezpieczone). Kupno zderzaka tak ale od razu w orginalnym kolorze stormy blue, bo z malowaniem przekrocze koszt a wtedy to wole oddac do ubezpieczalni. Nie wiem jeszcze czy warto kleic, nigdy nie widzialem jaki jest efekt po, a laciatej Madzi nie chce miec 

bardzo dziwne. Może ktoś z Was ma dokładne dane ile czynnika chłodzącego wchodzi do klimy ( 2008 1.8 120KM), Z góry dzięki .pozdrawiam.
  bardzo dziwne. Może ktoś z Was ma dokładne dane ile czynnika chłodzącego wchodzi do klimy ( 2008 1.8 120KM), Z góry dzięki .pozdrawiam.![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)